Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tapahtumat

Webinaari: Tiedolla johtaminen käytännössä – Mitä kunnan kannattaa vaatia?

20.01.2019

tiistaina 5. helmikuuta 2019
klo 14 – 15

Kuntien johtaminen muuttuu – tuli maakuntauudistus tai ei. Pidetty puhuja ja sote-sektorin asiantuntija Mikko Häikiö ottaa kantaa vaatimuksiin, joita kuntien tiedolla johtamiselta tänä päivänä vaaditaan.

Kuntien kannattaa pyrkiä käyttämään mahdollisimman vähän aikaa perusraportointiin – sen pitää tulla kuin apteekin hyllyltä. Olennaista on jalostaa tietoa, joka helpottaa ja nopeuttaa esimiesten päivittäistyötä. Lisäksi kuntien tulee vaatia ja käyttää tietoa, joka lisää henkilöstön hyvinvointia ja jonka pohjalta voidaan kehittää palvelukokemusta entistä paremmaksi.

Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä puhujalle.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.