Webinaari:
Tiedolla johtaminen käytännössä

Ke 18.5. klo 9.30: Taitoa Saagan odotettu esittely ja demo

10.05.2016

Webinaari Taitoa Saagan ainutlaatuisista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Taitoa Saaga on uniikki ja ketterä pilvipohjainen raportointiratkaisu, joka integroi kunta-alan sisäisen ja ulkoisen tiedon. Nyt esittelemme Taitoa Saagaa ensimmäistä kertaa käytännössä – noin 45-minuuttia kestävässä webinaarissa.

Käymme läpi Saagan taustaa ja kehittämisperiaatteita, ominaisuuksia ja arkkitehtuuria sekä näytämme sen toimintaa käytännön demon avulla. Näet kuinka helposti visualisoitua dataa tuodaan saataville sekä esimerkkejä mahdollisuuksista yhdistää ja tuoda erilaista tietoa kätevästi yhteen, samaan näkymään.

Osallistu webinaariin ja tutustu Taitoa Saagaan ensimmäisten joukossa. Saagaa esittelevät kehityspäällikkö Arto Lehtokari Taitoasta ja julkishallinnon liiketoimintajohtaja Laura Laiho Cerionilta. Webinaari alkaa klo 9.30 ja jatkuu klo 10.00 saakka. Sen jälkeen Arto ja Laura jäävät mielellään vastaamaan kysymyksiin.


Ilmoittautuminen


Webinaarissa mukana

Arto Lehtokari, kehityspäällikkö, Taitoa

Arto toimii Taitoassa kehityspäällikkönä ja tiedolla johtamisen ratkaisuissa kokonaisarkkitehtinä. Hänellä on 15 vuoden kokemus IT-alalta eri teknologioista, laitteista ja palveluista.

 

Laura Laiho, johtaja, Cerion

Lauralla on useiden vuosien kokemus erityisesti julkisen hallinnon tiedolla johtamisen hankkeista, joissa rakennetaan ratkaisuja parempaan tietojen hyödyntämiseen ja analysointiin käyttäen uusimpia teknologioita.

 

Logot

 


Oletko jo tutustunut Taitoa Saagaan?

Taitoa Saaga – mullistaa tiedon hyödyntämisen!
Ainutlaatuinen ja ketterä kunta-alan sisäisen ja ulkoisen tiedon integroiva raportointiratkaisu

 

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.