Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Valtakunnallinen asiakaspalvelu kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa

26.02.2015

Taitoa tarjoaa asiakkailleen ajasta ja paikasta riippumattomaton yhteydenoton. Asiakkaat siirtyivät uuteen palveluun vuodenvaihteen molemmin puolin. Uudistuksen myötä aikaisemmin käytössä olleet palvelunumerot poistuivat käytöstä. Sen tilalle tulivat sähköinen palvelupyyntökanava sekä valtakunnallinen palvelunumero. Nämä palvelut yhdessä tarjoavat asiakkaalle sujuvan palvelukokonaisuuden.

Uusi asiakaspalvelumalli on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa.  Asiakkaat ovat vaikuttaneet palvelunsisältöön ja heiltä on tullut  erittäin hyviä näkökulmia, jotka on pystytty viemään nopeasti  käytäntöön.
Täältä löydät asiakaspalvelun yhteystiedot

Lisätietoja:

Tanja Peltovuoma, asiakkuusjohtaja
etunimi.sukunimi@taitoa.fi, Taitoa

 

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.