Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Tuotteistetut Taitoan Kuntamalli Palveluna -käyttöönottoprojektit — maaliin budjetissa ja aikataulussa 

24.05.2018

Taitoan Kuntamalli Palveluna -kokonaisratkaisu sisältää kaikki julkisorganisaatioiden taloudenohjaukseen, suunnitteluun ja johtamiseen tarvittavat osakokonaisuudet. Viimeisimmät käyttöönottoprojektit on toteutettu Kirkkonummella, Vihdissä ja Enonkoskella.

Käyttöönottoprojektin tavoitteena on tukea ja yhtenäistää asiakkaan taloushallinnon prosesseja vastaamaan Taitoan yhteisiä toimintamalleja. Näin taataan sekä jatkuvien palvelujen laatu että kustannustehokkuus.

Tuotteistettu käyttöönottoprojektin kokonaisuus on kustannustehokas ja vapauttaa asiakkaan resurssia toiminnan kehittämiseen. Kuntamallissa hyödynnetään JHS-tilikarttaa ja vakioitua laskentatunnisterakennetta. Vakioituja tietovarastoraportteja voidaan hyödyntää kuntien päätöksentekoprosesseissa.

Kumppanit CGI ja Taitoa ovat yhdessä toteuttaneet useita Taitoan Kuntamalli Palveluna -käyttöönottoja. Onnistunut projekti edellyttää yhdessä sovittujen projektihallintamenetelmien tarkkaa noudattamista. Käyttöönottoprojektiin resursoidut henkilöresurssit pysyvät vakiona projektista toiseen. Tämä osaltaan pienentää osaprojektien riskejä. Asiakasta tuetaan käyttöönottoprojektissa uuden työkalun käytössä; uudella sahalla kun ei kannata sahata vanhalla tavalla.

 

Lisätietoja Kuntamalli Palveluna -käyttöönottoprojekteista

PMO päällikkö Sirpa Roos
sirpa.roos@taitoa.fi

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.