Webinaari: Tiedolla johtamisen uusi aikakausi

Tiedolla johtamisen uusi aikakausi –webinaari Ke 20.4. klo 9

23.03.2016

Olemme astumassa uuteen tiedolla johtamisen aikakauteen.

Käynnissä oleva laaja digitalisaatio ja kuntien tehtävien suuri murros mullistaa tulevien toimijoiden ennuste- ja johtamismallit.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa uudessa mallissa toimijoille: Millaista tietoa tarvitaan ja mistä se saadaan? Millaisia teknisiä ratkaisuja tarvitaan? Entä miten toimintatavat ja palveluiden tuottamisen suunnittelu muuttuvat? Miten muutokseen valmistaudutaan ja miten jatkuvassa muutoksessa toimitaan?

Osallistu ja katso noin 45-minuuttinen webinaari, jossa alan edelläkävijät keskustelevat käynnissä olevasta muutoksesta, tiedolla johtamisen tarpeista ja konkreettisista hyödyistä sekä jakavat kokemuksia ja konkreettisia ratkaisuja tiedolla johtamisen käyttöönottoon ja toteutukseen.

Keskustelussa mukana tekniikan tohtori ja kansanedustaja Jyrki Kasvi, Kotkan palvelujohtaja Jorma Haapanen, Taitoan kehitysjohtaja Sari Kujala ja Cerionin julkishallinnon liiketoimintajohtaja Laura Laiho.

Keskustelutilaisuuden vetäjänä toimii Tia Ainola Microsoftilta.


Ilmoittautuminen


Keskustelussa mukana

Jyrki Kasvi, tekniikan tohtori ja kansanedustaja

Jyrki Kasvi on tekniikan tohtori, kansanedustaja ja Espoon kaupunginvaltuutettu. Hän on aktiivinen kirjoittaja, keskustelija ja vaikuttaja mm. tietoyhteiskuntaa ja digitalisaatiota koskevissa kysymyksissä.

 

img-Jorma-Haapanen

Jorma Haapanen, palvelujohtaja, Kotkan kaupunki

Jorma on toiminut Kotkan kaupungin palvelujohtajana vuodesta 2011. Hänen vastuullaan ovat terveydenhuolto, vanhustenhuolto, sosiaalihuolto, liikuntapalvelut, opetustoimi, päivähoito- ja varhaiskasvatus, perhepalvelut ja nuorisopalvelut. Jorma tarvitsee työssään monipuolista ja ajantasaista tietoa eri palvelusektorien toiminnasta, taloudesta ja henkilöstöstä.

 

Sari Kujala, kehitysjohtaja, Taitoa

Sari Kujala toimii Taitoan kehitysjohtajana ja johtamisen tietopalveluiden kehittäjänä. Aikaisemmat tehtävät kuntajohtamisen asiantuntijana ja palvelurakenteiden konsultoijana ovat kartuttaneet vahvaa kokemusta tietojohtamisen tarpeista ja nykytilasta.  Uudet tiedon käsittelyn menetelmät ovat tuoneet aitoja ja ketteriä ratkaisuja myös kuntaorganisaatioiden kompleksisiin tietotarpeisiin. Nämä toimivat sytykkeinä myös Sarin nykyisissä tehtävissä.

 

Laura Laiho, johtaja, Cerion

Lauralla on useiden vuosien kokemus erityisesti julkisen hallinnon tiedolla johtamisen hankkeista, joissa rakennetaan ratkaisuja parempaan tietojen hyödyntämiseen ja analysointiin käyttäen uusimpia teknologioita.

 

Logot

 


Oletko jo tutustunut Taitoa Saagaan?

Taitoa Saaga – mullistaa tiedon hyödyntämisen!
Ainutlaatuinen ja ketterä kunta-alan sisäisen ja ulkoisen tiedon integroiva raportointiratkaisu

 

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.