Haastattelut

‹ Takaisin

Tero Karinti ja Olli Ainasvuori Kunta.tv:n haastattelussa: Taitoa suuntaa tulevaan

Miksi kunnat ovat vaatineet niille suunnatun perintätoimiston perustamista? Miten digitalisaatio muuttaa kuntakenttää ja taloushallinnon palveluita? Katso liiketoimintajohtaja Karintin ja kehitysjohtaja Ainasvuoren vastaukset Kuntamarkkinoilla kuvatussa haastattelussa.

Kunta.tv:n tekemässä haastattelussa liiketoimintajohtaja Tero Karinti kertoo elokuussa toimintansa aloittaneesta Perintä Taitoasta. Karintilta kysytään mm. kuntaperinnästä ja miksi kuntataustaista perintätoimistoa tarvitaan. Samassa haastattelussa kehitysjohtaja Olli Ainasvuorelta tiedustellaan Taitoan nykytilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä. Ainasvuoren mielestä ne näyttävätkin varsin mielenkiintoisilta, kun sekä tekemisen malli että markkina ovat täysin muuttumassa sote-uudistuksen ja digitalisaation myötä.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.