Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tapahtumat

Talousraportointi uudistuu – vielä ehdit mukaan TIJO-verkostoprojektiin!

28.01.2019

Valtiovarainministeriön Kuntatieto-ohjelma uudistaa kuntien talousraportoinnin. Vuodesta 2021 alkaen kunnilla on velvollisuus raportoida taloustiedot automaattisesti JHS-suositusten mukaisesti Valtiokonttorin ylläpitämään palveluun. Tavoitteena on saada luotettavaa tietoa nopeammin ja tehokkaammin.

Ota askel lähemmäksi päämäärää
FCG ja Kuntaliitto käynnistävät tietojohtamisen verkostoprojektin toisen aallon kunnille. Se antaa askelmerkit muutoksen toteuttamiseen tiedolla johtamisen, tuotteistuksen ja tuotekustannuslaskennan keinoin. Verkostopaketti sisältää yhteiset seminaarit, kuntakohtaiset ohjatut työpajat, tuotteistusohjauksen, tuotekustannuslaskennan ohjauksen ja yhteistyöalustan verkostoitumiseen.

Seminaaripäivät ovat 7.2.2019, 21.3.2019 ja 12.4.2019 Kuntatalolla.

Voit osallistua myös vain yksittäisiin seminaaripäiviin. Helmikuun seminaarin ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät Kuntaliiton tapahtumakalenterista.

Ilmoittautumiset TIJO-verkostoprojektiin ja lisätiedot:

Tiina Larsson
p. 044 750 5309
tiina.larsson@fcg.fi

Minnamaria Korhonen
p. 050 513 4641
minnamaria.korhonen@kuntaliitto.fi

http://www.fcg.fi/tijo

 

 

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.