Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taloushallinnon automaatio uudelle tasolle

25.03.2014

Taitoa on mukana taloushallinnon runkoverkko-projektissa (TARU), joka käynnistyi tämän vuoden alussa. Projekti on osittain Tekes-rahoitteinen kaksivuotinen kehityshanke. Toteuttajina ovat neljä taloushallinnon ja IT-alan yritystä: Aditro Oy, Administer Oy, Tieto Finland Oy ja Kunnan Taitoa Oy. Tutkimuskumppaneina ovat Aalto-yliopisto ja Haaga-Helian ammattikorkeakoulu.

Projektin tavoitteena on kehittää taloushallinnon digitalisointia ja automaatiota edistäviä ratkaisuja sekä selvittää, miten taloustietoa voidaan entistä paremmin hyödyntää organisaatioiden johtamisessa. Lisätavoitteena on löytää automaatiota edistäviä ratkaisuja viranomaisraportointiin. Projekti kytkeytyy  ICT2015- raportissa asetettuihin tavoitteisiin ja mm. kansallisen palveluväylän kehittämiseen.

Lisätietoja:

Olli Ainasvuori, kehitysjohtaja
olli.ainasvuori@taitoa.fi, Taitoa

 

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.