Taitoan johto

Taitoan johtotiimi

Sami Puukari

Toimitusjohtaja

Samilla on vahva kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä palvelukokemuksen parantamisesta ja markkinoinnista. Sami on aikaisemmin työskennellyt pitkään johtajana Nokian palveluksessa, toiminut yksityisyrittäjänä sekä viimeksi vastannut Mobile Wellness Solutions MWS Oy:n (Wellmo) asiakastoimituksista.

Puhelin: 020 610 9202

Aloittanut Taitoassa 15.8.2016


Tanja Peltovuoma

Asiakkuusjohtaja

Tanjan vastuulla ovat myynti, asiakkuudet, asiakkuuden hallinta ja asiakaspalvelu. Tanjalla on 20 vuoden kokemus kuntasektorilta sekä talous- että henkilöstöhallinnon budjettivastuullisista tehtävistä, ennen Taitoaa Lapin sairaanhoitopiiristä. Tanja toimi Taitoaan tullessaan ensin Pohjois-Suomen aluejohtajana ja sen jälkeen asiakkuusjohtajana.

Puhelin: 020 610 9900

Aloittanut Taitoassa 23.11.2011


Christian Sjöstrand

Lisäarvopalvelujen johtaja

Christian vastaa Taitoan lisäarvopalveluista, kuten hankinta- ja rekrytointipalveluista sekä perinnän kokonaisuudesta. Christianin vahva kokemus julkissektorilta on karttunut ministereiden erityisavustajana sekä RKP:n eduskuntaryhmän pääsihteerinä. Taitoaan Christian tuli Lapinjärven kunnanjohtajan tehtävästä. Hän on toiminut Taitoassa aluejohtajana, Länsi-Uudenmaan toimipisteen päällikkönä ja myynti- ja markkinointijohtajana.

Puhelin: 020 610 9001

Aloittanut Taitoassa 1.1.2014


Päivi Norhio

Talouspalvelujen johtaja

Päivillä on kokonaisvastuu talouspalvelujen tuottamisesta ja kehittämisestä asiakkaillemme. Ennen Taitoaan tuloa Päivillä oli lähes 15 vuoden kokemus kuntasektorin asiantuntija- ja kehittämistehtävistä Kotkan kaupungilla. Taitoaan tulon jälkeen Päivi on toiminut vastuullisissa palvelutuotannon johtotehtävissä Taitoassa. Osaamista ja näkemystä kuntakenttään on kertynyt myös erilaisista kunnallisista luottamustehtävistä, kuten kunnallisen osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimimisesta.

Puhelin: 020 610 9401

Aloittanut Taitoassa 1.4.2011.


Susanna Hiltunen

Palkkapalvelujen johtaja

Susanna vastaa palkkapalvelujen kokonaisuudesta, ja hänen tehtäviinsä kuuluvat palkanlaskenta- ja matkalaskupalveluiden tuottaminen sekä palkkapalveluiden kehittäminen ja harmonisointi. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus kuntasektorin talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä – suurin osa on kertynyt palkanlaskennan parissa. Taitoaan tullessaan Susanna toimi ensin Mikkelin toimipisteen päällikkönä ja sen jälkeen palkkojen ja matkalaskujen prosessinomistajana.

Puhelin: 020 610 9081

Aloittanut Taitoassa 1.1.2012.


Jarkko Turkki

Johtaja, tuotehallinta

Jarkko vastaa Taitoan tuotteista ja projekteista. Aikaisemmin Jarkon vastuulle on kuulunut Taitoan ICT ja myynnin johtaminen. Jarkko on toiminut kuntapuolen ICT-tehtävissä 2000-luvun alusta lähtien vastaten laajoista alueellisista muutosprojekteista, tietohallinnon johtamisesta sekä myynnin johtamisesta. Osaamista täydentävät luottamustoimet kunnanvaltuustossa ja sairaanhoitopiirin hallituksessa. Lisäksi Jarkko on Taitoa Kuntaperintä Oy:n hallituksen jäsen.

Puhelin: 020 610 9080

Aloittanut Taitoassa 1.1.2014.


Heli Kokkala

ICT-johtaja

Helin vastuualueeseen kuuluu Taitoan ICT-asiat: sovellus- ja teknologiaratkaisut, sopimukset, toimittajayhteistyö, sovellustukipalvelut ja IT-muutoksenhallinta. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus IT-alalta, mm. sovelluskonsultoinnista, esimiestyöstä ja palveluhallinnasta ja sekä yksityis- että julkissektorilta. Ennen ICT-johtajan tehtävää Heli on toiminut Taitoassa tietohallintopäällikkönä.

Puhelin: 020 610 9099

Aloittanut Taitoassa: 16.2.2015


Kati Kälviäinen

Talous- ja hallintojohtaja

Kati vastaa Taitoan sisäisistä liiketoiminnan tukipalveluista eli controller-palveluista, HR:stä sekä hallinto- ja assistenttipalveluista. Hän toimii Taitoan hallituksen ja nimitysvaliokunnan sihteerinä. Katilla on laaja kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä liki kahdeltakymmeneltä vuodelta. Lisäksi Kati on toiminut laatu- ja prosessikehitystyössä, sekä johtanut talouspalvelukeskuksia.

Puhelin: 020 610 9400

Aloittanut Taitoassa 1.4.2011.


Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.