Hallitus

Taitoan hallitus 2016 – 2017

Kimmo Mikander

Varatoimitusjohtaja, Keva, hallituksen puheenjohtaja

Kimmo Mikander on 44-vuotias varatuomari ja ekonomi. Nykyiseen tehtävään Kevan varatoimitusjohtajaksi Mikander siirtyi Mikkelin kaupunginjohtajan tehtävästä. Ennen kaupunginjohtajan tehtävää 2007 hän on ollut kaupunginlakimiehenä ja asianajajana usean vuoden ajan. Mikander on suorittanut kauppakamarin järjestämän HHJ- tutkinnon.


Jussi Vira

Strategia- ja kehittämisjohtaja, Turku, hallituksen varapuheenjohtaja

Jussi Vira on 47-vuotias kauppatieteiden maisteri. Vira on Turun kaupungin strategia- ja kehittämisjohtaja. Aiemmin Vira on toiminut Turun kaupungin IT-johtajana sekä sitä ennen yli 15 vuotta erilaisissa kansainvälisissä liiketoiminnan ja tietojärjestelmien kehittämistehtävissä. Hän on myös Medbit Oy:n hallituksen jäsen.


Annikki Niiranen

Toimitusjohtaja, Carea

Annikki Niiranen on 56-vuotias hallintotieteen maisteri. Niiranen on Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimitusjohtaja. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Padasjoen kunnan kunnanjohtajana, Pirkanmaan SHP:n kuntayhtymätarkastajana, Kouvolan talousjohtajana ja hyvinvointipalvelujen apulaiskaupunginjohtajana. Vuonna 2005 hän on suorittanut JHTT–tutkinnon. Niiranen on Parik-säätiön ja Kymenlaakson kauppakamarin hallituksen jäsen, minkä ohella hänellä on luottamustehtäviä eri julkisyhteisöissä.


Pentti Itkonen

Toimitusjohtaja, Eksote

Pentti Itkonen on 65-vuotias filosofian tohtori ja hallintotieteiden maisteri. Vuodesta 2009 lukien hän on toiminut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin toimitusjohtajana. Sitä ennen hän työskenteli kehityspäällikkönä sosiaali- ja terveysministeriössä ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirin johtajana. Hän on ollut Kelan hallituksen jäsen ja on tällä hetkellä Kunnallisen työmarkkinalaitoksen valtuuskunnan jäsen. Hän on ollut jäsenenä useissa eri ministeriöiden työryhmissä sekä kunnallisten yhtiöiden hallituksissa.


Sirkka Lankila

Talousarviopäällikkö, Rovaniemi

Sirkka Lankila on 61-vuotias luonnontieteiden kandidaatti. Hän on ollut Rovaniemen kaupungin talousarviopäällikkönä vuodesta 2009 alkaen. Aiemmin hän on toiminut Rovaniemen kaupungilla mm. taloushallintopäällikkönä, talouspäällikkönä ja suunnittelijana yhteensä 28 vuoden ajan. Lankila on Eduro-säätiön hallituksen jäsen. Lapin Liiton kuntataloustyöryhmässä hän on toiminut vuodesta 2008 alkaen. Pohjolan osuuspankin edustajistoon hänet valittiin vuonna 2013. Taitoan hallituksen jäsenenä hän on toiminut yhden kauden toukokuusta 2015 alkaen.


Tilaa uutiskirje