Hallitus

Taitoan hallitus 2017–2018

Kimmo Mikander

Varatoimitusjohtaja, Keva, hallituksen puheenjohtaja

Kimmo Mikander on 45-vuotias varatuomari ja ekonomi. Nykyiseen tehtävään Kevan varatoimitusjohtajaksi Mikander siirtyi Mikkelin kaupunginjohtajan tehtävästä. Ennen kaupunginjohtajan tehtävää vuonna 2007 hän on toiminut kaupunginlakimiehenä ja asianajajana usean vuoden ajan. Hän on myös suorittanut kauppakamarin järjestämän HHJ-tutkinnon.


Jussi Vira

Strategia- ja kehittämisjohtaja, Turku, hallituksen varapuheenjohtaja

Jussi Vira on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja toimii Turun kaupungin strategia- ja kehittämisjohtaja. Aiemmin Vira on työskennellyt Turun kaupungin IT-johtajana sekä sitä ennen yli 15 vuotta erilaisissa kansainvälisissä liiketoiminnan ja tietojärjestelmien kehittämistehtävissä. Hän on myös Medbit Oy:n hallituksen jäsen. Vira on suorittanut kauppakamarin järjestämän HHJ-tutkinnon.


Annikki Niiranen

Toimitusjohtaja, Carea

Annikki Niiranen on 57-vuotias hallintotieteen maisteri ja tuotantotalouden diplomi-insinööri. Niiranen on Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toimitusjohtaja. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Padasjoen kunnan kunnanjohtajana, Pirkanmaan SHP:n kuntayhtymätarkastajana, Kouvolan talousjohtajana ja hyvinvointipalvelujen apulaiskaupunginjohtajana. Vuonna 2005 hän on suorittanut JHTT-tutkinnon. Niiranen on myös Parik-säätiön ja Kymenlaakson kauppakamarin hallituksen jäsen, minkä ohella hänellä luottamustehtäviä eri julkisyhteisöissä.


Pentti Itkonen

Toimitusjohtaja, Eksote

Pentti Itkonen on 66-vuotias filosofian tohtori ja hallintotieteiden maisteri. Vuodesta 2009 hän on toiminut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin toimitusjohtajana. Sitä ennen hän työskenteli kehityspäällikkönä sosiaali- ja terveysministeriössä ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirin johtajana. Hän on ollut Kelan hallituksen jäsen ja on tällä hetkellä Kunnallisen työmarkkinalaitoksen valtuuskunnan jäsen. Lisäksi hän on ollut jäsenenä useissa eri ministeriöiden työryhmissä sekä kunnallisten yhtiöiden hallituksissa.


Sirkka Lankila

Talousarviopäällikkö, Rovaniemi

Sirkka Lankila on 62-vuotias luonnontieteiden kandidaatti. Hän on ollut Rovaniemen kaupungin talousarviopäällikkönä vuodesta 2009 alkaen. Aiemmin hän on toiminut Rovaniemen kaupungilla mm. taloushallintopäällikkönä, talouspäällikkönä ja suunnittelijana yhteensä 29 vuoden ajan. Lankila on Eduro-säätiön hallituksen jäsen. Lapin Liiton kuntataloustyöryhmässä hän on toiminut vuodesta 2008 alkaen. Pohjolan Osuuspankin edustajistoon hänet valittiin vuonna 2013. Vuoden 2017 alussa hän aloitti uuden työterveysyhtiön Lappica Oy:n hallituksen varapuheenjohtajana. Taitoan hallituksen jäsenenä hän on toiminut toukokuusta 2015 alkaen.


Tilaa uutiskirje