Hallitus

Taitoan hallitus 2018–2019

Kimmo Mikander

Varatoimitusjohtaja, Keva, hallituksen puheenjohtaja

Kimmo Mikander on 46-vuotias varatuomari ja ekonomi. Nykyiseen tehtävään Kevan varatoimitusjohtajaksi Mikander siirtyi Mikkelin kaupunginjohtajan tehtävästä. Ennen kaupunginjohtajan tehtävää 2007 hän on ollut kaupunginlakimiehenä ja asianajajana usean vuoden ajan. Mikander on suorittanut kauppakamarin järjestämän HHJtutkinnon.


Jussi Vira

Strategia- ja kehittämisjohtaja, Turku, hallituksen varapuheenjohtaja

Jussi Vira on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Vira on Turun kaupungin strategia- ja kehittämisjohtaja. Aiemmin Vira on toiminut Turun kaupungin ITjohtajana sekä sitä ennen yli 15 vuotta erilaisissa kansainvälisissä liiketoiminnan ja tietojärjestelmien kehittämistehtävissä.


Pentti Itkonen

Toimitusjohtaja, Eksote

Pentti Itkonen on 67-vuotias filosofian tohtori ja hallintotieteiden maisteri. Vuodesta 2009 lukien hän on toiminut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin toimitusjohtajana. Sitä ennen hän työskenteli kehityspäällikkönä sosiaali-ja terveysministeriössä ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirin johtajana. Hän on Kelan hallituksen jäsen ja Saimaan ammattikorkeakoulun hallituksen jäsen. Hän on ollut jäsenenä useissa eri ministeriöiden työryhmissä sekä kunnallisten yhtiöiden hallituksissa.


Sirkka Lankila

Talousarviopäällikkö, Rovaniemi

Sirkka Lankila on 63-vuotias luonnontieteiden kandidaatti. Hän on ollut Rovaniemen kaupungin talousarviopäällikkönä vuodesta 2009 alkaen. Aiemmin hän on toiminut Rovaniemen kaupungilla taloushallintopäällikkönä, talouspäällikkönä ja suunnittelijana yhteensä 30 vuoden ajan. Lankila on Eduro-säätiön ja Työterveysyhtiö Lappican hallituksen jäsen. Lapin Liiton kuntataloustyöryhmässä hän ollut vuodesta 2008 alkaen. Pohjolan Osuuspankin edustajistoon hänet valittiin vuonna 2013. Taitoan hallituksen jäsenenä hän on toiminut toukokuusta 2015 alkaen.


Marita Toikka

Kaupunginjohtaja, Kouvola

Marita Toikka on 44-vuotias varatuomari ja oikeustieteen maisteri. Toikka on Kouvolan kaupunginjohtaja. Hän on työskennellyt pitkään kuntasektorin johtotehtävissä mm. Imatran hallintojohtajana ja kaupunginjohtajan varamiehenä sekä Joutsenon hallinto-ja taloustoimen johtajana. Toikka on työskennellyt myös Lappeenrannan käräjäoikeudessa sekä syyttäjävirastossa. Hänellä on myös yrittäjätaustaa.


Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.