Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoan yt-neuvottelut päättyneet

26.10.2015

Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja kuntatoimijoille tuottava Kunnan Taitoa Oy on saanut koko henkilöstöä koskeneet yt-neuvottelut päätökseen. Neuvottelujen seurauksena Taitoa vähentää 40 työntekijää.

Elokuussa käynnistyneet Kunnan Taitoan toimintojen uudelleenjärjestelyjä koskevat yt-neuvottelut päättyivät ennakoitua vähempiin irtisanomisiin.

Neuvottelujen seurauksena Taitoa irtisanoo 11 työntekijää. Lisäksi työntekijöitä vähennetään määräaikaisten, eläköityvien ja muista syistä poistuvan työvoiman kautta yhteensä 29 henkilötyövuoden verran. Neuvotteluissa löydettyjen ratkaisujen ansiosta luku on merkittävästi pienempi kuin alun perin arvioitu 60 henkilötyövuotta.

Yt-neuvottelut olivat osa Taitoan toimintojen uudelleenjärjestämisen prosessia, jolla yhtiö varautuu digitalisaation edellyttämään toimintamallin muutokseen. Lisäksi yt-neuvotteluilla haettiin ratkaisuja tuottavuuden parantamiseksi toiminnan tehostamisella.

– Talous- ja henkilöstöhallinnossa on käynnissä yksi alan suurimmista murroksista, kun digitalisaation myötä prosessien automatisointi etenee nopeasti, sanoo Taitoan toimitusjohtaja Anne Lindqvist. Lisäksi Taitoan asiakkaat eli kunnat ja kuntayhtymät käyvät läpi rakenteellisesti merkittävää muutosta, mikä väistämättä vaikuttaa myös yhteisiin toimintamalleihimme.

Taitoa jatkaa toimintansa kehittämistä proaktiivisesti vastaamaan toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia. Nyt toteutettavilla rakenteellisilla uudistuksilla ja toiminnan tehostamisella Taitoa pystyy tarjoamaan kuntatoimijoille entistä kustannustehokkaampia, parempaan taloudenpitoon ja johtamiseen liittyviä palveluita.

Lisätietoja: 
Anne Lindqvist
toimitusjohtaja
Kunnan Taitoa Oy, puh. 020 6109202, email: anne.lindqvist@taitoa.fi

 

Vuonna 2010 perustettu, kuntatoimijoiden perustama Taitoa tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä johtamisen tietopalveluja. Taitoa toimii 12 paikkakunnalla ympäri Suomen ja palvelee yli 100 kuntaa, kuntayhtymää ja kuntien omistamaa yhteisöä. Yhtiö työllistää valtakunnallisesti 550 ammattilaista. Vuonna 2014 yhtiön liikevaihto oli 33,0 M€. Taitoa tunnetaan määrätietoisesta toiminnastaan alan uudistajana etsien jatkuvasti uusia ja parempia ratkaisuja.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.