Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoan vuosi 2016 menestyksellinen: Nyt haetaan kasvua

27.04.2017

Taitoan vuosi 2016 oli onnistunut ja kannattava. Tavoitteet toteutuivat toiminnan että taloudellisen tuloksen osalta. Taitoa jatkaa toimintaansa velattomana, ja panostaa vuosittain merkittävästi prosessiensa kehittämiseen. Se merkitsee paljon tulevien maakuntien palveluja rakennettaessa: ”Taitoa katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen, uudistuksista ja niihin liittyvistä paineista huolimatta”, totesi yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kimmo Mikander Kunnan Taitoa Oy:n yhtiökokouksessa 27.4.

Taitoa-konsernin liikevaihto oli 36,4 miljoonaa euroa. Liiketulos kasvoi 109 prosenttia. Kuluja pystyttiin pienentämään koko konsernin tasolla lähes 7 prosentilla. Henkilöstömäärä vuoden lopussa oli 508. Arvio kuluvan vuoden kasvusta on maltillinen, mutta kun maakuntauudistuksen valmistelut lähtevät toden teolla liikkeelle, on edessä hyvinkin nopeita muutoksia.

Strategisten linjausten keskiössä on kuntasektorin asiakkaiden ylivertainen palvelu ja maakuntauudistusvalmius. Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut ovat yhtiön kivijalka, jossa toiminta asiakkaan lähellä on avainasemassa. Taitoan asiakaskunnassa on huomattava kasvupotentiaali, mikä tukee yhtiökokouksen vahvistamaa kasvuhakuista strategiaa. Kilpailukykyiset hinnat ovat jatkuva haaste, mutta samanaikaisesti Taitoa huolehtii siitä, että tuote- ja prosessikehitys jatkuu ja toiminnan kannattavuus säilyy.

Taitoan yhtiökokous päätti, että uusille osakkaille tarjotaan edullisempi ja joustavampi tapa tulla Taitoan palvelujen piiriin. Lisäksi yhtiöjärjestystä muutettiin siten, että tulevat maakunnat sekä valtio voivat olla Taitoan osakkaita. Näillä päätöksillä Taitoa toivottaa uudet kuntatoimijat tervetulleiksi omistajiksi ja valmistautuu laadukkaan palvelun laajentamiseen myös maakunnille.

Hallituksen kokoonpanoon ei tullut muutoksia. Puheenjohtajana jatkaa Kimmo Mikander, varapuheenjohtajana Jussi Vira ja jäseninä Pentti Itkonen, Sirkka Lankila ja Annikki Niiranen. 

Lisätietoja antaa:
toimitusjohtaja Sami Puukari, p. 020 610 9202, sami.puukari@taitoa.fi

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.