Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoan valtakunnallinen asiakaspalvelu tuo parikymmentä uutta työpaikkaa Rovaniemelle

03.11.2014

Taitoan valtakunnallinen asiakaspalvelupiste aloitti toimintansa lokakuussa Rovaniemellä. Tämän myötä Taitoan Rovaniemen toimipisteeseen tulee lähes parikymmentä uutta työpaikkaa vuosina 2014-2015. Nyt käyttöönotettu uusi asiakaspalvelumalli mahdollistaa asiakkaalle ajasta ja paikasta riippumattoman yhteydenoton.

Asiakaspalvelumallin uudistus eteni ripeästi kevään päätöksestä toiminnaksi.

”Taitoan toiminta on neljässä vuodessa kasvanut siihen laajuuteen, että nyt on luontevaa siirtyä valtakunnalliseen palvelumalliin. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua. Myöskin uudet työpaikat ovat merkittävä asia Pohjois-Suomessa”, asiakkuusjohtaja Tanja Peltovuoma kertoo.

Asiakkaat siirtyvät uuteen palvelumalliin vaiheittain, kun nykyiset alueelliset palvelunumerot poistuvat käytöstä. Sen tilalle tulee sähköinen palvelupyyntökanava sekä valtakunnallinen palvelunumero. Nämä palvelut yhdessä tarjoavat asiakkaalle sujuvan palvelukokonaisuuden. Siirtyminen alkoi Kouvolasta, Pohjois-Suomi tulee mukaan marraskuun puolessa välissä, muut toimipisteet joulu- 2014 – helmikuussa 2015

”Asiakkaat ovat olleet mukana vaikuttamassa palvelunsisältöön ja heiltä on tullut erittäin hyviä näkökulmia, jotka on pystytty laittamaan heti käytäntöön”, Peltovuoma kertoo.

Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita omistaja-asiakkailleen. Yhtiö palvelee valtakunnallisesti yli sataa asiakasta ja se työllistää yli 500 henkilöä. Vuonna 2013 Taitoa-konsernin liikevaihto oli 25,5M€.

Lisätietoja:

Tanja Peltovuoma, asiakkuusjohtaja, 020 610 9900
etunimi.sukunm@taitoa.fi, Taitoa

 

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.