Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoan tilinpäätösennakko 2016 – katso video!

24.03.2017

Taitoan vuosi 2016 sujui tuloksellisesti hyvin ja tavoitteiden mukaisesti – liikevoittoa ennen veroja ja tilinpäätöseriä kertyi 750 000 euroa. Hyvän tuloksen avulla Taitoa pystyy kehittämään palvelujaan edelleen, mutta pitämään hinnat erittäin kilpailukykyisellä tasolla.

Viime vuodesta toimitusjohtaja Sami Puukari haluaa nostaa esiin erityisesti sen, että Taitoa on täysin velaton yhtiö. Taitoa on pystynyt toimimaan viimeiset vuodet kokonaan tulorahoituksella ja siten saavuttanut kaikki tavoitteet, mitä sille on asetettu.

Katso videolta Puukarin tilinpäätösennakko 2016 kokonaisuudessaan:

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.