Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoan tiedonvälitysprojekti Hermes etenee aikataulun mukaan

26.04.2017

Taitoa on kilpailuttanut ja tehnyt sopimuksen tiedonvälityspalveluista Telia Finland Oyj:n kanssa. Varsinaisena operaattorina toimii Telian alihankkija CGI. Sopimus koskee osto- ja myyntilaskujen, perintäkirjeiden ja palkkalaskelmien tulostusta, postitusta sekä sähköistä välityspalvelua, josta vastaa CGI.

Palveluiden käyttöönottoprojekti käynnistyi elokuussa 2016. Kaikilla Taitoan tiedonvälityspalveluita käyttävillä asiakkailla operaattorin vaihdos tapahtuu lokakuun 2017 loppuun mennessä. Talous- ja palkkahallinnon muutokset toteutetaan asiakaskohtaisesti omina kokonaisuuksina. Taloushallinnon käyttöönotot ajoittuvat kevään asiakkailla viikoille 16–17 ja 20–21. Palkkahallinnon osalta kevään käyttöönotot ovat käynnistyneet 31.3.2017 alkaen. Tiedotamme toimittajia ja asiakkaita projektin etenemisestä sekä tarvittavista toimenpiteistä.

Lisätietoja asiasta antavat:

Katri Tapio, projektipäällikkö
020 610 9224
katri.tapio@taitoa.fi

Hanna Hyvönen, asiakkuuskoordinaattori
020 610 9226
hanna.hyvonen@taitoa.fi

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.