Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoan perintäpalveluille merkittäviä asiakkaita sote-sektorilta

13.09.2016

Sote-uudistus tuo tullessaan radikaalejakin muutoksia sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamiseen ja hallinnointiin. Muutoksissa korostuu yhä isommiksi kasvavien sote-alueiden kassavirran hallinta ja asiakkaiden maksukyvyn turvaaminen.

Taitoa on vahvasti mukana uudistuksessa ja laajentaa perintäpalvelujensa asiakaskuntaa syksyllä. Taitoa Kuntaperintä Oy:n uusia asiakkaita ovat yksi Suomen merkittävimmistä sairaanhoitopiireistä, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, sekä Taitoan omistajana jo pidemmän aikaa vaikuttanut Lapin sairaanhoitopiiri.

– Tämä on meille merkittävä virstanpylväs laajentumisessa sote-sektorille. Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin sairaanhoitopiirien päätös vaihtaa perintäpalveluiden tuottaja puhtaasti kotimaiseen, kuntaomisteiseen yhtiöön on myös yhteiskuntavastuullisuuden näkökulmasta merkittävä, sanoo Taitoa Kuntaperintä Oy:n liiketoimintajohtaja Tero Karinti.

Neuvotteluja käydään myös muiden sairaanhoitopiirien kanssa.

– Kuntasektorin omistamana yhtiönä tuomme yhteiskunnallisesti uutta ajattelumallia perintämarkkinoille, sillä toimintamallimme ja omistuspohjamme kautta liiketoimintamme tuottoja palautuu kuntasektorin hyödyksi, kertoo Karinti.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.