Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoan omistajapohja ja perintäpalvelut laajenevat sote-sektorilla

26.05.2016

Pohjois-Pohjanmaan ja Vaasan sairaanhoitopiirit ovat Kunnan Taitoa Oy:n uudet omistajat.

Uudet omistajat ovat Taitoalle aina merkittäviä, koska omistajajoukon kasvaminen tarkoittaa onnistumista työssä julkishallinnon talous- ja henkilöstöhallinnon palvelutuottajana. Samalla se luo entistäkin parempia edellytyksiä palveluiden yhteiselle kehittämiselle ja tuottamiselle. Sairaanhoitopiirit ovat isoja toimijoita, joten niiden merkitys Taitoan perintäliiketoiminnan kehittymiselle on erittäin suuri.

– Erityisen tyytyväisiä olemme omistajajoukkomme vahvistumisesta kahdella sairaanhoitopiirillä ja tietenkin siitä, että perintäpalvelumme kiinnostavat heitä. Pohjois-Pohjanmaan ja Vaasan sairaanhoitopiirien omistuspäätökset osoittavat, että uutta liiketoimintaamme kohtaan on syntynyt luottamus, joka mahdollistaa yhteisen tulevaisuuden rakentamisen. Taitoan omistajajoukko on ollut Pohjanmaan alueella harvalukuista, joten siinäkin mielessä toivotamme uudet omistajat lämpimästi tervetulleiksi, toteaa Kunnan Taitoa Oy:n vt. toimitusjohtaja Olli Ainasvuori.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on jo päättänyt siirtää perintäpalveluiden tuottamisen Taitoan tytäryhtiölle, Taitoa Kuntaperintä Oy:lle. Vaasan sairaanhoitopiirin omistajaksi tulo mahdollistaa perintäpalvelun käynnistämisen tulevaisuudessa nopeallakin aikataululla.

– Tämä on meille merkittävä virstanpylväs laajentumisessa sote-sektorille. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin päätös vaihtaa perintäpalveluiden tuottaja puhtaasti kotimaiseen, kuntaomisteiseen yhtiöön on myös yhteiskuntavastuullisuuden näkökulmasta merkittävä. Kuntasektorin omistamana yhtiönä Kuntaperintä tuo yhteiskunnallisesti uutta ajattelumallia perintämarkkinoille, sillä toimintamallimme ja omistuspohjamme kautta liiketoimintamme tuottoja palautuu kuntasektorin hyödyksi, kertoo Taitoa Kuntaperintä Oy:n liiketoimintajohtaja Tero Karinti.


Lisätietoja antaa:

Tero Karinti, liiketoimintajohtaja, p. 020 610 9097, tero.karinti@taitoa.fi


Taitoa on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa Kuntaperintä Oy on sen 100 %:sti omistama tytäryhtiö. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää noin 500 asiantuntijaa ympäri maata. Vuonna 2015 Taitoa-konsernin liikevaihto oli 39 M€.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.