Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoan myynti- ja markkinointijohtajaksi Pekka Lehtinen

15.09.2015

Pekka Lehtinen, 39, on nimitetty Kunnan Taitoa Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi. Taitoa on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija.

Taitoa tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja ja raportointia. Nyt Taitoan tiimi saa täydennystä rautaisesta myynnin ja asiakaskokemuksen ammattilaisesta, kun Pekka Lehtinen ottaa johtaaksensa Taitoan myynnin ja markkinoinnin.

Lehtisellä on pitkä kokemus yksityisen sektorin haastavista tehtävistä. Ennen Taitoaa hän toimi Editalla myyntijohtajana.

– On hienoa, että johtotiimimme saa vahvistusta myynnin ja markkinoinnin ammattilaisella, jolla on kokemusta myös haastavista digitalisointi- ja asiakasprojekteista. Odotan yhteistyötä Pekan kanssa innolla, iloitsee Taitoan toimitusjohtaja Anne Lindqvist.

Ennen Editaa Lehtinen on työskennellyt mm. FedExillä Nordic East -myyntialueen vetäjänä sekä mobiiliportaali ioboxilla liiketoiminnan kehityksessä. Koulutukseltaan Lehtinen on BBA Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Koko talous- ja henkilöstöhallinnon ala tulee pitkälti automatisoitumaan tulevina vuosina. Taitoassa panostetaan vahvasti prosessien kehittämiseen sekä digitalisaatioon ja niiden mukanaan tuomiin kustannushyötyihin. Mahdollisimman pitkälle viedyt automatisoidut prosessit mahdollistavat perehtyneen asiantuntijatyön.

– Haluamme olla mukana muutoksen etujoukoissa ja vahvistaa kilpailukykyämme digitalisaation avulla, toteaa Lindqvist.

– Digitalisaatio tuo paljon mahdollisuuksia myös palveluiden myynnissä. Automatisointi vapauttaa resursseja muuhun palvelutuotantoon ja mahdollistaa talous- ja henkilöstöhallinnon osaamisen hyödyntämisen parempaan taloudenpitoon. Etsimme asiakkaillemme hyötyjä jatkuvan kehitystyön ja erityisesti asiakaskokemuksen kautta, sanoo Lehtinen.

Lisätietoja:
Anne Lindqvist
toimitusjohtaja
Kunnan Taitoa Oy, puh. 050 491 0252, email: anne.lindqvist@taitoa.fi

Pekka Lehtinen
myynti- ja markkinointijohtaja
Kunnan Taitoa Oy, puh. 020 6109218 email: pekka.lehtinen@taitoa.fi

 


Taitoa on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä kunta-asiakkaidensa kanssa. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää yli 550 asiantuntijaa ympäri maata. Vuonna 2014 Taitoa-konsernin liikevaihto oli 33,0M€. Vuonna 2010 Sitran Kuntien palvelukeskus -hankkeen yhteydessä perustettu Taitoa on vakiinnuttanut asemansa ja parantanut kuntien ja kuntayhtymien kustannustehokkuutta, talous- ja henkilöstöhallinnon laatua ja päätöksenteon tueksi tehtävää raportointia.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.