Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoan laskut, perintäkirjeet ja ansiolaskelmat välittää jatkossa TeliaSonera

13.09.2016

Taitoa kilpailutti tiedonvälityspalvelut keväällä, ja sopimus uuden kumppanin, TeliaSoneran, kanssa solmittiin heinäkuussa. Kilpailutus koski osto- ja myyntilaskujen, perintäkirjeiden ja palkkalaskelmien tulostusta, postitusta sekä sähköistä välityspalvelua.

Palvelujen käyttöönottoprojekti Hermes on käynnistetty ja muutostarpeet käydään läpi asiakaskohtaisesti. Uutta palvelua pilotoidaan ensin yhdessä Kajaanin, Kouvolan ja Salon kaupunkien sekä Kymijoen Työterveys Oy:n kanssa joulu–helmikuussa. Muita asiakkaitamme koskevat muutostyöt tehdään porrastetusti vuoden 2017 maaliskuusta lokakuun loppuun. Tiedotamme projektin kulusta ja tarvittavista toimenpiteistä kaikkia asiakkaitamme sekä toimittajia säännöllisesti.

Käyttöönottoprojektista Taitoassa vastaa Elina Kajantola.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.