Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoan Kajaanin palvelupäällikkö on nimitetty

22.09.2016

Taitoan uuden Kajaanin toimipisteen palvelupäälliköksi on nimitetty tradenomi Hanna Kemppainen, hän aloittaa tehtävässään 17.10.2016

Hanna Kemppainen siirtyy Taitoaan talous- ja henkilöstöpäällikön tehtävästä yksityiseltä sektorilta. Hanna on tehnyt talous- ja palkkahallinnon töitä hyvin monipuolisesti ja esimieskokemusta on kertynyt kymmenen vuoden ajalta. Hanna on valmistunut tradenomiksi Kajaanin Ammattikorkeakoulusta vuonna 2004.

Taitoan toimipisteeseen rekrytoidaan noin 15 talous- ja palkanlaskennan asiantuntijaa. Hakemuksia toimipisteen avoimiin tehtäviin tuli 177 kappaletta. Talous- ja palkanlaskentapalvelujen johtaja Päivi Norhio kertoo, että hakijat olivat erittäin osaavia ja ammattitaitoisia.

Kajaanin toimipisteen kuusi palkka-asiantuntijaa on valittu ja he aloittavat työskentelyn 7.11.2016. Taloushallinnon henkilövalintoja tehdään parhaillaan ja toimipisteen perustaminen etenee hyvin aikataulussa. Joulukuun alkuun mennessä koko henkilöstö on rekrytoitu ja tuolloin he pääsevät täydellä teholla käynnistämään toimipisteen varsinaista toimintaa. Kajaanin kaupunki siirtyy Taitoan asiakkaaksi 1.1.2017.

Lisätietoja antaa:
Päivi Norhio, talous- ja palkanlaskentapalvelujen johtaja,
p. 020 610 9401, paivi.norhio@taitoa.fi

 

Kunnan Taitoa Oy on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää noin 500 asiantuntijaa ympäri maata. Vuonna 2015 Taitoa-konsernin liikevaihto oli 39 M€.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.