Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoalle ISAE 3402 -varmennusstandardi: Palvelutuotannon kontrolli vastaa nyt asiakkaan sisäisen valvonnan vaatimuksia

07.02.2017

Taitoa noudattaa palvelutuotannossa ISAE 3402 -standardin mukaista laadunvarmistusta. Taloushallinnon, palkanlaskennan sekä näihin liittyvien it-prosessien kontrollien, toiminnan ja tehokkuuden arvioinnin suoritti BDO Oy.

Asiakkaille varmennusstandardi tarkoittaa, että Taitoan heille tuottama jatkuva palvelu on todennetusti laadukasta ja valvottua. Näin palvelujen kontrollit vastaavat myös asiakkaan sisäisen valvonnan vaatimuksia.

– Suuren asiakasmäärämme vuoksi on erittäin tärkeää, että toiminnan laatua ja riskejä arvioidaan puolueettomasti. BDO:n raportti tukee palvelutuotantomme yhtenäistämistä, asiakkaiden kanssa yhdessä tapahtuvaa kehitystyötä ja työn tehostamista muuttuvassa toimintaympäristössä, sanoo palvelujohtaja Tanja Peltovuoma.

Toimeksianto on suoritettu toimeksiantostandardin ISAE 3402:n ”Palveluorganisaatiossa olevia kontrolleja koskevat varmennusraportit” mukaisesti. Arvioinnin kohteena oli kontrollien määrittelyn ja käyttöönoton sekä niiden toimivuuden arviointi 1.1.–31.10.2016.

BDO:n tekemä arviointi kattoi kaikki Taitoan keskeiset taloushallinnon ja palkanlaskennan prosessit. Näitä olivat ostolaskut, myyntilaskut, maksuliikenne, pysyvät vastaavat, pääkirjanpito, palkanlaskenta ja yleiset järjestelmäkontrollit.

Lisätietoja:
Tanja Peltovuoma, palvelujohtaja
p. 020 610 9900
tanja.peltovuoma@taitoa.fi

Kunnan Taitoa Oy on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistaa lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää noin 500 asiantuntijaa ympäri maata. Vuonna 2016 Taitoa-konsernin liikevaihto oli 36 M€.

ISAE eli International Standard on Assurance Engagements on kansainvälinen standardi varmennustoimeksiantojen suorittamiseen. Varmennus tarkoittaa jonkin toisen toteuttaman asian tarkastamista ja siitä lausunnon antamista. Käytännössä ISAE-lausuntoa voi verrata tilintarkastuslausuntoon.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.