Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoaan kaksi myyntipäällikköä

11.02.2016

Riitta Mustalahti ja Raine Farén aloittivat työssään Taitoan myyntipäällikköinä vähän ennen joulua. Taitoaan Riitta ja Raine ovat tuoneet pitkäaikaisen kokemuksensa ja hyvän julkisen sektorin tuntemuksensa, minkä vuoksi aktiivinen myyntityö on lähtenyt alusta alkaen vauhdikkaasti liikkeelle. Riitta ja Raine myyvät Taitoan palveluita sekä uusille että olemassa oleville asiakkaille ja vastaavat tarjousprosessin sujuvuudesta. Myyntipäälliköt tekevät tiivistä yhteistyötä toimipisteiden kanssa.

Riitta on tehnyt myyntityötä eri toimialoilla noin 15 vuotta, viimeksi Esperi Caressa. Hänen työnsä on painottunut projektimyyntiin ja pääasialliset asiakkuudet ovat tulleet kuntasektorilta. Rainella on yli 20 vuoden myyntikokemus, josta viimeiset kahdeksan vuotta hän vastasi Lyrecon julkisen puolen myynnistä.

Lisätietoja antaa:

Christian Sjöstrand, myynti- ja markkinointijohtaja,
christian.sjostrand@taitoa.fi, p. 020 610 9001

Voit myös ottaa yhteyttä uusiin myyntipäälliköihimme:

Riitta Mustalahti, riitta.mustalahti@taitoa.fi, 020 610 9075
Raine Farén, raine.faren@taitoa.fi, 020 610 9074

Lue lisää Taitoan asiakkuudesta ›

Taitoa on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää noin 500 asiantuntijaa ympäri maata. Vuonna 2015 Taitoa-konsernin liikevaihto oli 39 M€.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.