Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoa vahvistaa digitalisaatiota toimintansa uudelleenjärjestelyllä

13.08.2015

Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja kuntatoimijoille tuottava Kunnan Taitoa Oy suunnittelee toimintansa uudelleenjärjestämistä. Yhtiö käynnistää koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.

Toimintojen uudelleenjärjestämisellä Taitoa varautuu alan toimintamallin muutokseen: digitalisointi ja automatisointi tulevat muuttamaan talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten toimenkuvia ja osaamisvaatimuksia merkittävästi. Yt-neuvotteluilla haetaan myös ratkaisuja tuottavuuden parantamiseksi ja yhtiön kilpailukyvyn varmistamiseksi.

– Toimintojen uudelleenjärjestämisellä Taitoa varautuu alan toimintamallin muutokseen: digitalisointi ja automatisointi tulevat muuttamaan talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten toimenkuvia ja osaamisvaatimuksia merkittävästi. Yt-neuvotteluilla haetaan myös ratkaisuja tuottavuuden parantamiseksi ja yhtiön kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Toiminnan uudelleenjärjestämiseen liittyvät yhteistoimintaneuvottelut käynnistyvät 20. elokuuta. Mahdolliset vähentämistoimenpiteet ovat enimmillään 60 henkilötyövuotta. Alustavan arvion mukaan yt-neuvottelut saadaan päätökseen lokakuun alkuun mennessä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Anne Lindqvist, Kunnan Taitoa Oy puh. 020 6109202, email anne.lindqvist@taitoa.fi

 

 


Vuonna 2010 perustettu, kuntatoimijoiden perustama Taitoa tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä johtamisen tietopalveluja. Taitoa toimii 12 paikkakunnalla ympäri Suomen ja palvelee yli 100 kuntaa, kuntayhtymää ja kuntien omistamaa yhteisöä. Yhtiö työllistää valtakunnallisesti 550 ammattilaista. Vuonna 2014 yhtiön liikevaihto oli 33,0 M€. Taitoa tunnetaan määrätietoisesta toiminnastaan alan uudistajana etsien jatkuvasti uusia ja parempia ratkaisuja.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.