Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tapahtumat

Taitoa tarjoaa asiakkailleen Rondo-koulutuksia kevään 2019 aikana

30.01.2019

Koulutusten tarkoituksena on tarjota Rondon käyttäjille ajankohtaisia vinkkejä ja helpottaa ohjelman käyttöä arjen työssä.

Koulutus on suunnattu Rondon käyttäjille, jotka asiatarkastavat, tiliöivät ja hyväksyvät ostolaskuja sekä tekevät hakuja Rondon dokumenteille. Koulutus sopii uusille käyttäjille sekä kertauksena nykyisille käyttäjille.

Koulutukset järjestetään tilanteen mukaan joko asiakaskohtaisesti tai yhdistettyinä tilaisuuksina. Taitoa tiedottaa Kuntamalli-asiakkaitaan koulutusten ajankohdista ja toteutuksesta erikseen.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.