Haastattelut

‹ Takaisin

Taitoa laajentui Kajaaniin – uusi toimipiste avattu!

Taitoa avasi uuden toimipisteen Kajaaniin

Kajaanin kaupunki valitsi talous- ja palkkahallinnon kumppanikseen Taitoan, ja uuden toimipisteen avajaisia juhlittiin 8. joulukuuta. Kajaaniin rekrytoidut kokeneet asiantuntijat vahvistavat koko Taitoan osaamista.

Kajaanin kaupungin ja Taitoan yhteistyö alkaa virallisesti 1.1.2017.

– Laajentuminen Kajaaniin on kasvumme ja kehittymisemme kannalta tärkeä etappi. Uskomme, että vahvaa ammattilaisuuttamme tullaan tarvitsemaan entistä enemmän rakenteiden muuttuessa, sanoo Taitoan toimitusjohtaja Sami Puukari.

Taitoa avasi uuden toimipisteen Kajaaniin

Asiakkuuden myötä Kajaani pääsee hyötymään talous- ja palkkahallinnon prosessien kehittämisestä yhdessä muiden Taitoan asiakkaiden kanssa.

– Toimintaamme kuuluu, että osaamista ja resursseja jaetaan talon sisällä laajasti. Kaikissa toimipisteissämme palvellaan useita asiakkaita, ja vaikka Kajaanin toimipiste aluksi painottuu Kajaanin kaupungin asiakkuuden käynnistämiseen, tulemme pian hoitamaan myös muiden asiakkaidemme valittuja palveluita Kajaanista käsin.

Taitoan uusi toimipiste Kajaanissa

Merkittävää Kajaanin toimipisteen avaamisessa oli se, että kaikki 15 talous- ja palkanlaskennan asiantuntijaa rekrytoitiin avoimen haun kautta.

– Meillä on nyt mahtava joukko ammattilaisia, joilla on paljon kokemusta erilaisista yrityksistä ja palvelukeskuksista. Kaikkia heitä yhdistää loistava asenne, into kehittää prosessejamme entistä sujuvammaksi sekä kova halu onnistua. Epäviralliseksi tavoitteeksemme olemme jo näin alkumetreillä asettaneet, että haluamme olla alueemme halutuin ja paras työyhteisö, kertoo toimipisteen vetäjäksi valittu Hanna Kemppainen.

Taitoan Kajaanin toimipisteen vetäjä Hanna Kemppainen

Kunnan Taitoa Oy on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää noin 500 asiantuntijaa ympäri maata.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.