Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoa Kuntaperintä Oy:n asiakaskunta laajenee

22.02.2016

Taitoa Kuntaperintä Oy:n asiakaskunta jatkaa vahvaa kasvuaan. Uusiksi asiakkaiksi ovat viimeisimpinä liittyneet Kankaanpään kaupunki, Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, Auran kunta sekä Lemin kunta.

– Kuten julkisuudessakin on laajasti tuotu ilmi, on kuntakentällä vahvaa kysyntää kuntien omistamalle perintätoiminnalle. Meidän tehtävämme on tuottaa kaikille asiakkaillemme tehokasta, kuntalähtöistä ja samalla kuntalaiset paremmin huomioon ottavaa maksuvalvontaa. Kiitämme uusia asiakkaitamme luottamuksesta, ja ilolla voimme kertoa että yhä lisää kuntatoimijoita on liittymässä jatkuvasti kuntien oman perintätoimiston asiakkaiksi, kertoo Taitoa kuntaperintä Oy:n liiketoimintajohtaja Tero Karinti.

Lisätietoja:

Tero Karinti
Liiketoimintajohtaja
020 610 9097
tero.karinti@taitoa.fi
Taitoa Kuntaperintä Oy

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.