Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoa Kuntaperinnän liiketoimintajohtajaksi Tero Karinti

31.08.2015

Tero Karinti, 40, on nimitetty Taitoa Kuntaperintä Oy:n liiketoimintajohtajaksi. Taitoa Kuntaperintä on ensimmäinen kuntien ja kuntayhtymien perintään keskittyvä yhtiö. Karinti on tehnyt pitkän uran liiketoiminnan kehitys- ja perintätehtävissä.

Taitoa Kuntaperintä tuottaa kuntatoimijoille räätälöityjä perintäpalveluita. Taitoa Kuntaperinnän omistaa sataprosenttisesti talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita kuntatoimijoille tuottava Kunnan Taitoa Oy. Taitoa on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä.

Perintäyhtiö vastaa kuntasektorilla kasvaneeseen tarpeeseen kotimaisesta, julkisen sektorin toimintaan perehtyneestä perintäpalvelujen tarjoajasta.

– Terolla on pitkä kokemus sekä perintäliiketoiminnasta että organisaatioiden johtamisesta ja kehittämisestä. Hänen johdollaan on turvallista kehittää kuntasektorille täysin uudenlaista perintätoimintaa, sanoo Kunnan Taitoan toimitusjohtaja Anne Lindqvist.

Viimeksi Karinti on toiminut Taitoassa kehityspäällikkönä. Ennen Taitoaa Karinti on työskennellyt mm. Intrum Justitialla julkisen sektorin asiakkaista vastaavana avainasiakaspäällikkönä, Lindorffilla asiakaspalvelujohtajana sekä Celectus Oy:ssä konsulttina.

Nopeampi rahaliikenne on kuntalaisten etu

Toukokuussa perustettu, elokuussa varsinaisen toimintansa aloittanut Taitoa Kuntaperintä tavoittelee kunnille entistä nopeampaa rahaliikennettä. Samalla se pyrkii olemaan perintätoiminnassa proaktiivisempi velallisen maksuvaikeuksien ehkäisemisessä ja samanaikaisesti vahvistamaan kuntien taloutta sujuvamman rahaliikenteen avulla.

– Vahva tuntemuksemme kuntatalouden erityispiirteistä ja henkilöstömme pitkä kokemus perintäalalta luovat erinomaiset edellytykset perintätoiminnalle. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pyrimme pitämään yllä tehokasta ja samalla inhimillistä perintätapaa. Tarjoamme proaktiivisesti velallisille ratkaisuja, joiden avulla velkakierre on mahdollista estää tai katkaista, Karinti toteaa.

Yhtiön tavoitteena on kuntasektorin taloudellisen aseman vahvistaminen ja perintäpalveluiden tuottaminen aidosti asiakaslähtöisesti. Taitoa Kuntaperintä tarjoaa perintäpalveluja myös niille kuntatoimijoille, jotka muuten hoitavat itsenäisesti taloushallinnon.

Lisätietoja:
Anne Lindqvist
toimitusjohtaja
Kunnan Taitoa Oy, puh. 050 491 0252, email: anne.lindqvist@taitoa.fi

Tero Karinti
liiketoimintajohtaja
Taitoa Kuntaperintä Oy, puh. 040 931 1550 email: tero.karinti@taitoa.fi

 


Taitoa on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä kunta-asiakkaidensa kanssa. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää yli 550 asiantuntijaa ympäri maata. Vuonna 2014 Taitoa-konsernin liikevaihto oli 33,0M€. Vuonna 2010 Sitran Kuntien palvelukeskus -hankkeen yhteydessä perustettu Taitoa on vakiinnuttanut asemansa ja parantanut kuntien ja kuntayhtymien kustannustehokkuutta, talous- ja henkilöstöhallinnon laatua ja päätöksenteon tueksi tehtävää raportointia.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.