Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Taitoa esittäytyy Kajaanissa 9.8.

01.08.2016

Taitoa valmistautuu uuden Kajaanin toimipisteen avaamiseen esittelemällä tulevia työtehtäviä ja toimintaansa tiistaina 9.8.2016 klo 14–18 Kajaanin Viestitalossa, Viestitie 2.

Taitoan toimipisteeseen rekrytoidaan noin 15 talous- ja palkanlaskennan asiantuntijaa tämän vuoden lopussa. Paikat ovat parhaillaan haettavana Taitoan web-sivuilla. Tilaisuus on avoin kaikille, siellä voi lyhyesti piipahtaa tai käyttää pidemmän aikaa mahdollisuuteen keskustella Taitoassa työskentelevien asiantuntijoiden kanssa. Samassa yhteydessä järjestetään kierroksia Taitoan tulevissa toimitiloissa.

– Taitoan Kajaanin toimipiste aloittaa toimintansa syksyn aikana. Löysimme hienosti tarpeisiimme vastaavat, nykyaikaiset toimitilat Viestitalosta. Satsaamme kunnolla siihen, että osaajat ja Taitoa kohtaavat tässä 9. elokuuta pidettävässä tilaisuudessa. Uskon, että kiinnostusta on runsaasti, koska toimipisteessä on tarjolla monipuolisia tehtäviä toimialamme ammattilaisille. Olen tyytyväinen siihen, miten projekti Kajaanissa on edennyt ja pääsemme nyt hyvissä ajoin tekemään myös henkilöstöpäätöksiä, toteaa talous- ja palkanlaskentapalvelujen johtaja Päivi Norhio.


Lisätietoja antavat:

Päivi Norhio, talous- ja palkanlaskentapalvelujen johtaja,
 p. 020 610 9401, paivi.norhio@taitoa.fi
Panu Ojamies, rekrytointipäällikkö, p. 020 601 9525, panu.ojamies@taitoa.fi

 

Kunnan Taitoa Oy on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää noin 500 asiantuntijaa ympäri maata. Vuonna 2015 Taitoa-konsernin liikevaihto oli 39 M€.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.