Taitoa Aino

Aino – järjestelmä työkyvyn johtamiseen


Meillä on vahva kokemus kuntatoimijoiden henkilöstöhallinnon toimintatavoista, joissa työkykyjohtamisen rooli on kasvamassa nopeasti. Tuemme asiakkaitamme ratkaisemaan työkykyongelmia työyhteisön sisäisin keinoin.

Palvelun hankkimalla asiakas saa käyttöönsä selainpohjaisen työkalun, jonka tehokkuus perustuu suoraviivaisiin toimintatapoihin sairauspoissaolojen tallennus- ja käsittelyketjussa, tehokkaampaan varhaisen tuen malliin sekä toimivampaan yrityksen ja työterveyshuollon väliseen yhteistyöhön. Kehitämme yhdessä asiakkaiden kanssa työkykyjohtamisen toimintatapoja, jotka ovat valtakunnallisesti kaikkien asiakkaidemme käytössä.

Aino-järjestelmän avulla organisaation on mahdollista rakentaa terveempää työympäristöä, jossa ihmisistä pidetään huolta. Autamme asiakkaitamme lisäämään tuottavuutta, alentamaan kustannuksia ja varmistamaan päivittäisen toiminnan tehokkuuden mahdollistamalla henkilöstön parempi sitoutuminen organisaatioon.

 


Kiinnostuitko?

Sari Leppänen

Sähköpostiosoite: sari.leppanen@taitoa.fi
Puhelin: 020 610 9071

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.