Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Sami Puukari: Vaaditaan äärimmäistä tehokkuutta, kun käytetään julkista rahaa – yhteistyöllä se onnistuu

13.12.2017

Sami Puukarin haastattelu julkaistiin 12.12. Kauppalehden välissä ilmestyvässä Kehittyvät Kaupungit-lehdessä.

Taitoa on kuntien ja kuntaorganisaatioiden omistama palvelukeskus, joka tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Turusta Ivaloon.

– Taitoa on seitsemässä vuodessa hionut palveluitaan timmiin kuntoon. Nyt ollaan valmiita ottamaan maakunnat asiakkaiksi ja omistajiksi, kertoo Taitoan toimitusjohtaja Sami Puukari.

Asiakkaillamme on käytössä talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisemme sekä modernit tietojärjestelmät. Käytämme talous- ja palkkahallinnossa kummassakin muutamaa eri tavoitejärjestelmää, mikä tuo tehokkuutta ja toimintavarmuutta. Tarjoamme tehokkuutta asiakkaillemme kilpaillen ja kilpailuttaen. Palveluun ollaan tyytyväisiä – siitä kertovat lukuista asiakkailtamme saamat referenssit.

Rekrytoimme työntekijöitä lähellä asiakasta. Yhdistämme valtakunnalliset prosessit paikalliseen läsnäoloon.

Hajallaan oleva organisaatio vaatii vahvaa virtuaalikulttuuria ja luontevaa etätyöskentelyä.

Suomalaisessa kuntakentässä palvelukeskusten toiminta alkaa olla jo vakiintunutta. In-House asema tarkoittaa, että Taitoalla on suuri vastuu tarjota asiakkailleen äärimmäisen tehokasta ja laadukasta palvelua.

– Aina kun käytetään veronmaksajien rahaa, vastuu on suuri, sanoo Taitoan toimitusjohtaja Sami Puukari.

Talous- ja henkilöstötietoa yhdistelemällä avaamme julkisen puolen päättäjille uudenlaisia mahdollisuuksia johtaa ja siirtyä raporttien tuottamisesta aitoon faktaperusteiseen johtamiseen. Taitoan perintäpalveluista olemme erityisen ylpeitä. Taitoa Kuntaperinnän asiakkaat tietävät, että mahdolliset perinnän voitot jäävät asiakkaidemme eduksi Suomeen ja että verot maksetaan kotimaahan.

– Velallisen kanssa taas neuvottelemme jo prosessin alkuvaiheessa eikä vasta kun hänelle on syntynyt runsaasti perinnän kustannuksia, painottaa Sami Puukari.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.