Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Sami Puukari Taitoan uudeksi toimitusjohtajaksi

30.06.2016

DI Sami Puukari aloittaa Taitoan toimitusjohtajana 15.8.2016

Taitoan uudella toimitusjohtajalla on vahva kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä palvelukokemuksen parantamisesta ja markkinoinnista. Sami on aikaisemmin työskennellyt pitkään johtajana Nokian palveluksessa, toiminut yksityisyrittäjänä sekä viimeksi vastannut Mobile Wellness Solutions MWS Oy:n (Wellmo) asiakastoimituksista. Palvelujen digitalisaatio, asiakaskokemuksen tuominen keskiöön ja siirtyminen taloudenpidosta talouden johtamiseen ovat nyt ja jatkossakin hänen toimintansa tärkeitä painopisteitä.

— Taitoa haki muuttuvaan toimintaympäristöön ja muuttuvalle toimialalle strategista johtajaa. Sami tuo Taitoaan uuden liiketoiminnan käynnistämisen kokemusta, joka on Taitoan kasvun kannalta erityisen tärkeää. Samin työhistoriassa korostuivat strateginen toiminnan suunnittelu sekä toimeenpanokyky, kertoo nimityksestä Kunnan Taitoa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kimmo Mikander.

— On todella hienoa päästä viemään Taitoan kasvua eteenpäin ja työskentelemään kokeneiden ammattilaisten kanssa. Olen innoissani, kun minulle tarjoutuu mahdollisuus tuoda panokseni entistä parempaan asiakkaidemme palveluun. Aktiivinen yhteistyö ja kommunikaatio asiakkaiden, henkilöstön sekä koko Taitoan verkoston kanssa tulevat olemaan tärkeä osa työtäni. Vaikuttamistyö etenevissä sote- ja maakuntauudistuksissa tuo vielä lisämausteensa kiinnostavaan Taitoan toimitusjohtajan tehtävään, toteaa Sami Puukari.


Lisätietoja antavat:

Kimmo Mikander, hallituksen puheenjohtaja, p. 020 614 2349,
kimmo.mikander@keva.fi
Sami Puukari, toimitusjohtaja 15.8. alkaen, p. 040 545 2227


Kunnan Taitoa Oy on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää noin 500 asiantuntijaa ympäri maata. Vuonna 2015 Taitoa-konsernin liikevaihto oli 39 M€.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.