Blogi

‹ Takaisin

Rafon jälkeen – Yhdessä kohti maakuntauudistusta

Sami Puukari

Toimitusjohtaja

17.2.2017

Kävimme Kuntaliiton talous- ja rahoitusfoorumissa monia kiinnostavia keskusteluja olemassa olevien sekä toivottavasti tulevien asiakkaidemme kanssa. Kiitos teille kaikille äärimmäisen mielenkiintoisista päivistä!

Maakuntauudistus oli päivien kuuma aihe, joka nousi keskusteluissa esille lähes aina. Kiinnostus kumppanuuteen ja yhteistyöhön talouden tukipalveluissa tuntui konkreettisesti usein täydellä taitoanvihreällä ständillämme sekä illallistapaamisissamme.

Uudistukseen liittyen myös kuntien tuleva budjetti nousi tärkeäksi aiheeksi ja mietitytti monia kuntapäättäjiä. Monessa kunnassa pohditaan, miten tulevaan pitäisi valmistautua kustannuspuolella sekä omien toimintojen järkeistämisessä. Myös esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon työpaikkojen ja palvelutason säilyttäminen kunnissa ja maakunnissa puhutti.

Meillä Taitoassa on tarjota näihin pulmiin ratkaisu. Kun kunta tai maakunnallinen kuntakonsortio valitsee kumppanikseen meidät talous- ja henkilöstöhallinnon palveluissa, se voi varmistaa, että käytössä on joustavat resurssit palvelujen tuotantoon. Samalla säilyvät elinkeinopolitiikan kannalta tärkeät paikalliset taloushallinnon työpaikat. Tuotamme palvelut aina korkeatasoisesti ja standardoidusti, joten muotoutuupa tulevaisuus millaiseksi tahansa, tarjoamamme palvelujen taso säilyy taatusti erinomaisena.

Rafo oli meille mainio paikka tehdä itseämme ja osaamistamme tutuksi ja olemme iloisia, että nyt moni kunta on ollut aktiivinen meidän suuntaamme. Uskomme, että saamme pian kertoa uutisia uusista hienoista kumppanuuksista. Tahdomme mennä yhdessä kuntien ja maakuntien kanssa kohti parempaa taloushallintoa ja tiedolla johtamista!

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.