Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Taitoa Kuntaperintä Oy

img-Perinta Taitoa

Kotimaista osaamista maksuvalvontaan ja perintään

Taitoa Kuntaperintä Oy on Taitoan 100% omistama tytäryhtiö, jossa yhdistyy kuntasektorin taloushallinnon ja perintäalan osaaminen ainutlaatuisella tavalla. Kotimaisena yhtiönä tuotamme varoja suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan hyväksi.

Taitoa Kuntaperintä Oy syntyi tarpeeseen, kun asiakkaamme kaipasivat kotimaista kuntaomisteista toimijaa, joka tarjoaa maksuvalvonnan ja perinnän palvelut. Huomioimme toiminnassamme paitsi asiakkaiden toiveet ja tarpeet myös velallisten yksilölliset tilanteet ja eri laskulajien erikoispiirteet.

Tarjoamme kaikki maksuvalvonnan ja perinnän palvelut; maksumuistutukset, vapaaehtoisen ja  oikeudellisen perinnän, jälkiperinnän sekä lakineuvonnan. Asiakkaanamme varmistat, että maksuvalvonnan ja perinnän toimet tapahtuvat aina ajallaan, olipa kyse sitten kirjeperinnästä tai ulosoton toimenpiteistä.

Vahvan kuntaperinnän kokemuksen omaava asiakaspalveluhenkilöstömme takaa perinnän kohteena oleville kuntalaisille aina ammattitaitoisen ja nopean palvelun, mikä nopeuttaa avoimien maksujen kotiutumista ja parantaa kuntalaisten asiakastyytyväisyyttä.

Nopeita tuloksia

Tavoitteemme on nopeuttaa asiakkaidemme saatavien kotiutumista. Samalla pyrimme ehkäisemään uusien maksuhäiriöiden syntymistä.

Olemme erittäin aktiivisia heti perinnän alkuvaiheessa. Panostamme kirjeperinnän lisäksi velallisten kontaktointiin ja joustaviin maksuvaihtoehtoihin. Kannustamme velallisia nopeaan suoritukseen kertomalla heille perinnän eri vaiheista ja kulujen muodostumisesta. Muistutamme myös, että maksut mahdollistavat osaltaan kuntien tarjoamat palvelut.

Säästöä asiakkaille

Omistaja-asiakkaamme voivat hankkia perintäpalvelut meiltä ilman kilpailutusta. Se alentaa työ- ja resursointikustannuksia sekä palveluntuottajien vaihdoista johtuvia järjestelmätyön kustannuksia.

Oma, vain kuntatoimijoiden palvelemiseen dedikoitu IT- ja järjestelmäkehitys, takaa nopeat kehitys- ja muutosaikataulut niin prosessi- kuin järjestelmämuutoksissakin. Samalla se tuottaa asiakkaillemme resursointi- ja tietoteknisiä säästöjä.

Taitoa Kuntaperintä Oy:n asiakaspalvelu

Mikäli asiasi koskee saamaasi maksumuistutusta tai maksuvaatimusta, ota yhteyttä Taitoa Kuntaperintä Oy:n asiakaspalveluun:

Asiakaspalvelu kuluttaja- ja yritysasiakkaille

Puh. 020 6399 420
Sähköposti: asta.perinta@taitoa.fi

Asiakaspalvelu sopimusasiakkaille (kuntatoimijat)

Puh. 020 6399 430
Sähköposti: toimeksiantajat.perinta@taitoa.fi

Kirjautuminen toimeksiantajien verkkopalveluun täältä

PDF Tietosuojaseloste


Kiinnostuitko?

Christian Sjöstrand

Lisäarvopalvelujen johtaja

Sähköposti: christian.sjostrand@taitoa.fi
Puhelin: 020 610 9001

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.