Hankinta Taitoa

Autamme tekemään kilpailuttamisesta mahdollisimman helppoa.

Meillä on osaamista ja kokemusta kilpailuttamisen rutiineista, sekä huomioonotettavista säädöksistä ja ohjeistuksista.
Hankinta Taitoan kokeneet ammattilaiset ja valmiit selkeät toimintamallit tekevät kilpailuttamisesta vaivatonta.
Viemme asiakkaan koko hankintaprosessin läpi sekä neuvomme ja tuemme päätösten tekemisessä.

Hankinta Taitoa hoitaa tarjouskilpailun hankintalainsäädännön mukaisesti, asiakkaamme ei tarvitse hallita hankintalakia. Meiltä saat myös hankintaan liittyvää konsultointipalvelua sekä koulutuspaketteja.

Meillä on kokemusta hyvin erityyppisistä hankinnoista. Autamme aina perustarvikkeiden hankinnoista haastaviin tietojärjestelmä- ja palveluhankintoihin.

Tavoitteena hyvä sopimus

Hyvällä tarjouspyynnöllä saadaan hyviä sopimuksia, joissa on kuunneltu asiakkaan tarpeita ja toiveita, selvitetty asiakkaan edellyttämä laatutaso sekä varmistettu riittävän kilpailun kautta kustannustehokkuus.


Hankinta Taitoa on tiukka neuvottelukumppani, joka pitää omiensa puolta, mutta ymmärtää hyvin myös toimittajan näkökulman
Datagroup Kotka, Toimitusjohtaja Jarkko Pippola

”Pyhtään sosiaali- ja terveyslautakunta valitsi Taitoan sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisulkoistuksen asiantuntijaksi, koska tarvitsimme hankintamenettelyihin koeteltua osaamista. Aikaisempi kokemus oli osoittanut, että Taitoasta löytyy osaamista erityisesti eri kilpailutustapojen eduista ja hankaluuksista. Taitoa tiedettiin toimijaksi, joka pysyy asiakkaan antamassa tehtävänannossa.”
Pyhtään kunta, Sosiaali- ja terveysjohtaja Timo Hokkanen


Kiinnostuitko?

Timo Leppälahti

Hankintapalvelujen päällikkö

Sähköposti: timo.leppalahti@taitoa.fi
Puhelin: 020 610 5080

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.