Taitoa Tietosilta
on ratkaisu eri järjestelmien yhdistämiseen

Taitoa Tietosilta on integraatioalusta, joka mahdollistaa kaikenlaisen tiedon tuomisen asiakkaan ulottuville.

Tietosilta yhdistää lukemattomat eri järjestelmät niin, että data liikkuu haluttuun suuntaan ja halutussa muodossa. Se on valmis ratkaisu niin kunnille kuin maakunnillekin.

”Aika on ajamassa ohi perinteisestä tavasta, jossa raportoidaan omien järjestelmien mennyttä tietoa. Jo nyt tekniikka mahdollistaa ennakoivan tiedon hyödyntämisen, ja sitä voidaan helposti täydentää toimintaympäristön tiedolla. Ennakoiva tieto kuuluu tulevaisuuden kuntien ja maakuntien johtamiseen”, sanoo ohjelmajohtaja Sari Kujala.

Tietosiltaan voidaan integroida kaikenlaiset järjestelmät- jo nyt siihen on tehty noin 200 integraatiota aina tiedon siirroista vaativiin tiedonmuunnoksiin. Myös Taitoan omat järjestelmät on integroitu alustaan, joten valmius tiedon siirtoon ja poimintaan on olemassa heti. Kaikkiaan Tietosillassa liikkuu joka kuukausi noin 700 000 eri sanomaa. Kokemuksensa perusteella Taitoa kehittää Tietosiltaa edelleen, jotta integraatioita saadaan yhä tehokkaammiksi ja siten asiakkaille edullisemmiksi.

”Meillä on hiottu prosessi ja valmiit työkalut. Tällä hetkellä valtaosa tekemistämme integraatioista pysyy hinnaltaan alle viidessätuhannessa eurossa. Integraation hinta saadaan laskettua aina ensimmäisen määrittelykerran jälkeen”, kertoo uusien tuotteiden tuotepäällikkö Jani Mård.


Kiinnostuitko?

Taitoan ohjelmajohtaja Sari Kujala

Sari Kujala

Ohjelmajohtaja

Sähköpostiosoite: sari.kujala@taitoa.fi
Puhelin: 020 610 9095

Tilaa uutiskirje