Me lyhennämme rekryprosessisi

Asiantuntevaa rekrytointipalvelua kaikenkokoisille organisaatioille

Taitoan monipuoliset ja asiakkaan tarpeisiin suunnitellut rekrytointipalvelut antavat kaikenkokoisille organisaatioille mahdollisuuden ottaa käyttöön kustannustehokkaat ja nykyaikaiset rekrytoinnin työkalut. Palvelumme perustuvat Kuntarekry-järjestelmän ympärille.

Sijaisrekrytointipalvelut

Sijaisten etsiminen työyksiköihin kuluttaa monissa organisaatioissa valtavasti aikaa ja on esimiesten itsensä tekemänä monesti myös vaikeaa. Sijaisrekrytointipalvelumme tukee organisaation esimiesten toimintaa ja tarjoaa keskitetyn ja henkilökohtaisen palvelun ansioista merkittäviä kustannushyötyjä. Asiantunteva rekrytointitiimimme huolehtii koko sijaisrekrytointiprosessin toteutumisesta ja etsimme sopivan sijaisen kulloiseenkin tarpeeseen.

Keskitetty työsopimusten valmistelu

Valmistelemme työsopimuksia sähköisesti asiakasorganisaation tarpeisiin. Keskitetty sopimusten valmistelu tarjoaa organisaatiolle merkittävän ajansäästön ja varmistaa oikeat tiedot jokaiseen sopimukseen.

Rekrytointipalvelut

Keskitetty rekrytointipalvelumme huolehtii asiakkaan sisäisistä ja julkisista työpaikkailmoituksista. Hoidamme kaiken järjestelmän ylläpidosta raportointiin ja valintapäätöstiedottamiseen. Helpdesk-palvelumme auttavat rekrytoivia esimiehiä ja myös hakijoita.

Lisä- ja tukipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme myös rekrytoinnin koulutus- ja konsultointipalveluja ja kehitämme prosesseja yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Rekrytointimarkkinointipalvelumme avustaa työnantajamielikuvan kehittämisessä ja eri ammattiryhmiin kohdistuvassa markkinoinnissa.

Thomas-analyysit

Lisäksi kauttamme voi tilata Thomas-analyysejä hakijoiden profilointia varten. Henkilökohtaisen Profiilin Analyysin (HPA) avulla saadaan selville, kuinka henkilöt toimivat työssään ja vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin: Mitkä ovat heidän vahvuudet ja rajoitteet, miten he toimivat vuorovaikutustilanteissa, oma-aloitteisuuden edellytykset työyhteisössä ja mikä heitä motivoi.

Otetaan isot ja pienet muutosaskeleet rekrytointien toimintatavoissa yhdessä.

”Olemme tehneet jo vuosien ajan Taitoan kanssa tuloksellista yhteistyötä ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä asiakaslähtöiseen toimintatapaan ja saavutettuihin hyötyihin. Taitoan palvelu on luotettavaa ja varmaa.”
Minna Uusitalo, henkilöstöjohtaja, Kotkan kaupunki


Kiinnostuitko?

Panu Ojamies

Rekrytointipäällikkö

Sähköposti: panu.ojamies@taitoa.fi
Puhelin: 020 610 9525

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.