Palkkahallinto ja HR

Taitoa hoitaa ammattitaidolla kuntatoimijoiden henkilöstöhallinnon rutiinit ja prosessit. Valtakunnallinen toimintamallimme tuo toimintaan ja kustannuksiin tehokkuutta ja skaalaetua kaikille asiakkaillemme.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palkanlaskennan prosessin, johon linkittyvät sähköiset esimiesten ja palkansaajien työkalut mukaanlukien matkalaskujärjestelmä, sekä automaattisesti huomioitavat lakisääteiset- ja TES-muutokset.
Olemme valinneet tarkan evaluoinnin ja kilpailutuksen kautta parhaat HR-ratkaisut kuntatoimijoiden henkilöstöresurssien ohjaukseen.

Meillä on vahva kokemus kuntatoimijoiden henkilöstöhallinnon toimintatavoista ja ylivertainen näkemys kuntakentän valtakunnallisiin tarpeisiin. Kehitämme yhdessä asiakkaiden kanssa parhaita toimintatapoja, jotka ovat valtakunnallisesti kaikkien asiakkaidemme käytössä. Henkilöstöhallinnon kehittämisen, uusien toimintapojen ja mm. digitalisoinnin muutoshankkeista meillä on vankkaa näyttöä ja kokemusta.

Henkilöstöhallinnon rutiinien ja prosessien lisäksi autamme asiakkaitamme myös työvoiman hankinnassa rekrytointipalvelujen avulla (lue lisää Rekry Taitoasta).

Parhaiden ja tehokkaimpien toimintatapojen tunnistamiseen ja kehittämiseen tarvitaan luotettavaa tietoa. Me mahdollistamme kuntatoimijoiden henkilöstöhallinnon tunnuslukujen vertailtavuuden standardoimalla toimintatapoja ja tietoa.

Olemme kehittäneet toimivan ja tehokkaan ulkoistusmallin, joka antaa kuntaorganisaatioille mahdollisuuden keskittyä ydintoimintoihin, kun luotettava yhteinen kumppani hoitaa henkilöstöhallinnon rutiinit.

Palvelemme kaiken tyyppisiä kuntatoimijoita, pienistä kuntayhtiöstä suuriin kaupunkeihin.

HENKILÖSTÖHALLINNON PALVELUITAMME:

  • Palkkahallinto (palkat ja palkkiot)
  • Matkalaskut
  • Standardoitu henkilöstöhallinnon raportointi (mahdollistaa sairauspoissaolojen ja henkilötyöpanoksen jatkuvan seurannan sekä vertailemisen pitkäjänteisen henkilöstösuunnittelun pohjaksi )
  • Prosesseihin liittyvä perusasiakaspalvelu

REKRY TAITOA

Ammattimaisesti hoidettu rekrytointiprosessi luo myönteistä työnantajakuvaa

Asiakkaamme saavat Rekry Taitoan monipuolisista palveluista tehoa ja laatua rekrytointeihinsa. Niin kertarekrytoinneissa kuin jatkuvissa hauissakin on asiakkaidemme käytössä nykyaikainen tietojärjestelmä, joka vapauttaa esimiesten aikaa tärkeimpään, oikeanlaisen osaajan valintaan.

Lue lisää rekrytointi ratkaisuistamme >


Kiinnostuitko?

Susanna Hiltunen

Palkkapalvelujen johtaja

Sähköposti: susanna.hiltunen@taitoa.fi
Puhelin: 020 610 9081

Christian Sjöstrand

Lisäarvopalvelujen johtaja

Sähköposti: christian.sjostrand@taitoa.fi
Puhelin: 020 610 9001

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.