Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Palautetta pyydetään JHS-toimipaikkatieto-ja JHS-XBRL-suositusten sisältöihin

27.02.2015

Valtiovarainministeriön käynnistämä Kuntatieto-ohjelma uudistaa kuntien ja kuntayhtymien talouden ja toiminnan tietojen raportointia. Ohjelmassa syntyy yhteiset tietomääritykset ja suositukset kuntien tililuettelolle, tehtävä-, palvelu- ja toimipaikkaluokituksille sekä yhteiset toimintamallit tietojen tuottamiseen ja raportointiin.

Osa Kuntatieto-ohjelman JHS-suosituksista on valmistunut ja ne ovat kommentoitavina JHS:n sivustolla.

Meneillään olevat palautepyyntökierrokset:

Kuntatieto-ohjelma ajoittuu vuosille 2012-2019. Taitoa on osallistunut Kuntatieto-ohjelman sisältöjen määrittely- ja hanketyöhön koko ohjelman ajan. Taitoa osallistuu myös Kuntatieto-ohjelman pilotointihankkeisiin asiakkaidensa kanssa.

Lisätietoja:

Tuula Hämäläinen, projektipäällikkö, Kuntatieto-ohjelman pilotointi, 020 610 9216
etunimi.sukunimi@taitoa.fi, Taitoa

Olli Ainasvuori, kehitysjohtaja, 020 610 9207
etunimi.sukunimi@taitoa.fi, Taitoa

 

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.