Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Olli Ainasvuori palaa juurilleen konsultointiliiketoimintaan

28.04.2016

Kunnan Taitoa Oy:n vt. toimitusjohtajana työskentelevä Olli Ainasvuori siirtyy takaisin konsultointitehtäviin ja yrittäjäksi. Hän irtautuu Taitoasta kun uusi toimitusjohtaja, jota parhaillaan rekrytoidaan, on valittu. Siirtymä toteutetaan joustavasti siten, että muutos on sujuva Taitoan asiakassuhteiden ja liiketoimintojen kannalta.

Ainasvuoren suunnitelmat ovat olleet vireillä jo loppusyksystä lähtien ja tästä syystä hän ei ole Taitoan toimitusjohtajaksi hakeneiden joukossa. Tammikuussa Taitoan hallitus pyysi Ainasvuorta hoitamaan toimitusjohtajan tehtävää väliaikaisesti siihen asti, kunnes uuden toimitusjohtajan nimitys on tehty. Haku tehtävään päättyi maaliskuun lopussa ja hakemuksia siihen saapui runsaasti. Taitoan hallitus arvioi, että uuden toimitusjohtajan nimi on selvillä noin kuukauden kuluttua.

”Kuluneet viisi vuotta ovat olleet upeaa aikaa olla mukana rakentamassa menestystarinaa. Taitoa on tuossa ajassa kasvanut muutaman hengen yrityksestä 40 miljoonan euron konserniksi kuntien tukipalvelukenttään ja huipennuksena työurani tälle vaiheelle sain vielä mahdollisuuden johtaa koko yritystä”, Ainasvuori toteaa. ”Asiakkaiden käyttöön saatu yhtenäinen palvelumalli, hyvä tulos, kehityshankkeiden suunnitellun mukainen eteneminen ja perintäyhtiön perustaminen veivät viime vuonna Taitoan taivalta hienosti eteenpäin. Nyt on rakennettu valmius olla täysillä mukana kuntien muutoksessa ja tulevassa maakuntamaailmassa.”

Lisätietoja antavat:

Kimmo Mikander
hallituksen puheenjohtaja
p. 020 614 2349
kimmo.mikander@keva.fi

Olli Ainasvuori
vt. toimitusjohtaja
p. 020 610 9207
olli.ainasvuori@taitoa.fi

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.