Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Länsi-Uudenmaan toimipiste sai uuden päällikön

14.06.2016

Kauppatieteiden maisteri, yhteiskuntatieteiden maisteri Anniina Kitula on aloittanut Kunnan Taitoa Oy:n Länsi-Uudenmaan toimipisteen päällikkönä. Hän toimii samalla toimipisteen taloushallinnon palvelupäällikkönä. Anniina Kitulan tavoittaa numerosta 020 610 9100 ja sähköpostilla anniina.kitula@taitoa.fi.

Länsi-Uudenmaan toimipisteessä työskentelee noin 40 talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaista. Toimipisteen päällikkö vastaa palvelutuotannon sujuvuudesta, henkilöstöasioiden päivittäisjohtamisesta, asiakasrajapinnan toimivuudesta ja budjetoinnista.

Ennen siirtymistään Taitoaan Anniina Kitula työskenteli myynti- ja markkinointipäällikkönä sekä projektipäällikkönä Validia Asuminen Oy:ssä. Tätä ennen hän on työskennellyt konsulttina Ramboll Management Consulting Oy:ssä ja Helsingin kaupungilla sekä ministerin eduskunta-avustajana.

Yhteystiedot:
Anniina Kitula
Toimipisteen päällikkö / Länsi-Uudenmaan toimipiste
020 610 9100
anniina.kitula@taitoa.fi

 
Uutta asiakaspalvelussa – Taitoa chat on avattu!

Nyt saat henkilökohtaista palvelua Taitoan verkkopalvelussa chatin avulla. Autamme sinua yleisissä Taitoan palveluihin ja asiointiin liittyvissä kysymyksissä joka arkipäivä klo 8–16. 
Kätevän Taitoa chatin löydät täältä >

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.