Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Kunnan Taitoa Oy on valittu Lapin maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon kumppaniksi

20.12.2017

Lapin maakuntauudistuksen väliaikainen valmistelutoimielin valitsi Lapin maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon palvelutuotannon kumppaniksi Taitoan.

Ratkaisussa tärkeää oli henkilöstön hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen varmistaminen. Näitä tekijöitä pidettiin hyvänä lähtökohtana henkilöstön siirtymiselle.

Tärkeänä pidettiin Taitoan valmiutta järjestää työtä paikkakuntariippumattomasti. Lopulta valinnassa ratkaiseviksi tekijöiksi nousi palvelujen ennakoidut kustannukset ja Taitoan olemassa oleva toiminta ja kehittämistyö Lapin alueella.

Taitoan toimitusjohtaja Sami Puukari on iloinen päätöksestä.
– Lähdemme innoissamme rakentamaan tulevan maakunnan talous- ja henkilöstöhallintoa yhdessä Lapin toimijoiden kanssa. Arvostamme luottamusta Taitoan paikalliseen asiantuntemukseen ja valtakunnalliseen kehittämiseen, Puukari sanoo.

Lue koko tiedote Lapin maakuntauudistuksen esivalmistelusta täältä.

Lisätietoa Taitoasta antaa
Sami Puukari
sami.puukari(a)taitoa.fi
020 610 9202

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.