Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Kouvolan ja Salon päätökset vievät Taitoan palvelumallia pitkälle eteenpäin

09.03.2016

Kouvolan ja Salon kaupungit ovat päättäneet ottaa taloushallinnon käyttöön Taitoan Kuntamallin palveluna, mikä on Taitoan valtakunnallisen tavoitteen mukainen ratkaisu. Tämän ja ensi viikon aikana käynnistyvät käyttöönottoprojektit molemmissa kaupungeissa.

Taitoan suurimpiin asiakkaisiin kuuluvien kaupunkien päätökset merkitsevät sitä, että Taitoalla on pitkälle eteenpäin vahva perusta jatkaa yhtenäisten toimintamallien käyttöönottoa, parantaa edelleen palvelun laatua ja päivittäisten taloushallinnon toimintojen tehokkuutta mm. robotisaation avulla. Taitoan Kuntamallin käytön olennainen laajeneminen tuo välittömiä kustannusetuja sekä vapauttaa samalla resursseja arvokkaaseen asiakaspalvelun kehitystyöhön.

– Kouvolan kaupunki painotti päätöksessään myös kaupunkikonserniin kuuluvien tytäryhtiöiden siirtymistä samaan palveluratkaisuun, mitä kiittelee Taitoan vt. toimitusjohtaja Olli Ainasvuori. Jatkossa koko konserni pääsee hyötymään yhtenäisellä tavalla tuotetusta ja reaaliaikaisemmasta taloustiedon käsittelystä. Taitoan palveluratkaisu auttaa osaltaan toteuttamaan kaupungin konserniohjausta, jonka rooli johtamisessa ja päätöksenteossa vahvistuu jo lainsäädännön vaatimustenkin vuoksi.

Salon kaupunginhallituksen tekemän päätöksen perusteluissa tuodaan erityisesti esille, että kaupungille tämän kaltainen satsaus kumppanuuteen Taitoan kanssa on strateginen linjanveto, jolla saadaan tulevaisuuden kannalta suuremmat hyödyt kuin yksin toimien.

Lisätietoja antaa:
Olli Ainasvuori, vt. toimitusjohtaja, p. 020 610 9207, olli.ainasvuori@taitoa.fi

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.