Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Kotkan kaupungin perintä siirtyy Perintä Taitoalle

20.09.2015

Kotkan kaupunki siirtää osana Kunnan Taitoa Oy:n kanssa olemassa olevaa palvelusopimusta kaupungin avointen saatavien maksuvalvonnan ja perinnän 20.9.2015 alkaen Taitoan 100% omistamalle perintäyhtiölle, Perintä Taitoalle (Taitoa Kuntaperintä Oy). Aikaisemmin maksuvalvontaa ja perintää on yhteistyössä Taitoan kanssa hoitanut Intrum Justitia Oy. Intrum Justitia jatkaa perintää ennen 20.9.2015 heille siirtyneiden laskujen osalta.

”Maksuvalvonnan ja perintäpalveluiden hankkiminen Taitoan omistamalta yhtiöltä vahvistaa ja täydentää entisestään hyvin sujunutta ja kattavaa taloushallinnon yhteistyötä. Yhteistyöllä tavoitellaan sekä nopeutuvaa avointen saatavien kotiutumista, ripeämpää kehitysyhteistyötä maksuvalvonnan saralla että myös aiempaa joustavampaa perinnän asiakaspalvelua ja toimintamalleja kaupungin asiakkaiden suuntaan”, kertoo Kotkan kaupungin talous- ja rahoitusjohtaja Sirpa Kosonen.

Lisätietoja asiasta antavat:

Kotkan kaupunki
Sirpa Kosonen
Talous- ja rahoitusjohtaja
Puh: 040 661 5885
sirpa.kosonen@kotka.fi

Perintä Taitoa
Tero Karinti
Liiketoimintajohtaja
Puh: 040 931 1550
tero.karinti@taitoa.fi

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.