Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Keravan ja Salon kaupunkien sekä Siuntion kunnan perintä siirtyneet Taitoa Kuntaperintä Oy:lle

19.11.2015

Keravan ja Salon kaupungit sekä Siuntion kunta ovat siirtäneet osana Kunnan Taitoa Oy:n kanssa olemassa olevia palvelusopimuksiaan avointen saataviensa maksuvalvonnan ja perinnän Taitoan 100% omistamalle perintäyhtiölle, Taitoa Kuntaperintä Oy:lle. Aikaisemmin maksuvalvontaa ja perintää ovat yhteistyössä Taitoan kanssa hoitaneet Keravan kohdalla Lindorff ja Salossa sekä Siuntiossa Intrum Justitia Oy.

”Salon kaupunki ja Taitoa tiivistävät taloushallinnon yhteistyötä. Kaupunki hankkii maksuvalvonnan ja perintäpalvelun jatkossa Taitoan omistamalta kuntien perintätoimeen erikoistuneelta yhtiöltä. Tavoitteena on nopeuttaa avointen saatavien kotiutumista ja samalla kehittää prosesseja joustavampaan asiakaslähtöiseen suuntaan”, kertoo Salon kaupungin henkilöstö- ja talouspäällikkö Seppo Juntti.


Lisätietoja asiasta antavat:

Salon kaupunki
Seppo Juntti
henkilöstö- ja talouspäällikkö, 02 778 2200, seppo.​juntti​@​salo.​fi​

Keravan kaupunki
Henry Lehto
kaupunginkamreeri, 040 318 2322, henry.lehto@kerava.fi

Siuntion kunta
Antti-Pekka Röntynen
vt. hallintojohtaja, 044 386 1100, antti-pekka.rontynen@siuntio.fi

Taitoa Kuntaperintä Oy
Tero Karinti
liiketoimintajohtaja, 040 931 1550, tero.​karinti​@​taitoa

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.