Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Joukko Taitoan asiakaskuntaa, hallitus ja johto kokoontuivat syyskuun alussa pohtimaan tulevaisuuden toimintaympäristön muutoksia

20.10.2015

Alustajina olivat tulevaisuudentutkija Ilkka Halava, Real Time Economyn perustajajäsen Bo Harald sekä johtaja, kaupunkikehittäjä Juha Kostiainen YIT:ltä.

Toimintaympäristön muutokset voivat sekä Taitoan toimialalla että koko kuntakentässä olla rajumpia kuin uskallamme edes arvioida. Siksi keskustelua on jatkettava. Aiheesta lisää mm. blogeissamme. Tutustu myös Bo Haraldin ja Juha Kostiaisen tulevaisuuden kuntia käsitteleviin esityksiin lataamalla ne alta.

Syvennämme ja hyödynnämme toimintaympäristön analyysia meneillään olevassa strategiavalmistelussa ja edelleen ohjausryhmätyöskentelyssä.

Lisätietoja:
Olli Ainasvuori
kehitysjohtaja
puh. 020 610 9207


Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.