Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Tiedotteet

Haminan kaupungin perintä Taitoa Kuntaperintä Oy:lle

25.10.2016

Haminan kaupunginhallitus on tehnyt päätöksen siirtää kaupungin avointen saatavien perintä 1.1.2017 alkaen kotimaiselle, kuntaomisteiselle Taitoa Kuntaperintä Oy:lle.

Taitoa Kuntaperintä on Kunnan Taitoa Oy:n sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Kuntien oma perintäyhtiö perustettiin vuonna 2015, koska suomalaiset kunta- ja sotesektorin toimijat kaipasivat kotimaista kuntaomisteista toimijaa, joka tarjoaa sekä maksuvalvonnan että perinnän palvelut.

Aikaisemmin Haminan perintää on hoitanut kansainvälinen pörssiyhtiö Intrum Justitia Oy. Palveluiden siirto Taitoa Kuntaperintä Oy:lle ei aiheuta kaupunkilaisille mitään toimenpiteitä. Intrum Justitia jatkaa perintää ennen 1.1.2017 heille siirtyneiden laskujen osalta.

– Haminan kaupungin päätös vahvistaa Taitoa Kuntaperinnän vahvaa kasvua kuntien omana perintätoimistona. Olemme ensimmäisen toimintavuotemme aikana saaneet vahvan jalansijan suomalaisten kuntatoimijoiden perintäkumppanina, ja yksi syy siihen on se että toimintamme tuotot käytetään kuntasektorin hyödyksi kuntataustaisen omistajuutemme johdosta. Olemme saaneet kiitosta myös siitä että olemme aidosti täysin kotimainen ja perintäprosessimme ottavat myös kuntalaisten näkökulman entistä paremmin huomioon. Kiitämmekin Haminaa luottamuksesta kuntien omaa perintätoimistoa kohtaan, kertoo Taitoa Kuntaperintä Oy:n liiketoimintajohtaja Tero Karinti.

Lisätietoja asiasta antaa:
Taitoa Kuntaperintä Oy
Tero Karinti
Liiketoimintajohtaja
Puh: 040 931 1550
tero.karinti@taitoa.fi

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.