Haastattelut

‹ Takaisin

Edullisempaa perintäpalvelua kuntalaisille

Syksyn mittaan Haminan kaupunki sekä Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin sairaanhoitopiirit ovat valinneet perintäpalvelujen tuottajaksi Taitoa Kuntaperintä Oy:n. Päätöksen ansiosta heillä on nyt tarjota kuntalaisille edullisemmat ja joustavammat perintäpalvelut.

– Kuntaperinnän erona puhtaasti yksityisiin perintäyrityksiin on, että tuottamamme voitto kiertää takaisin omistajiemme eli kuntien hyödyksi, mikä on ainutlaatuista Suomessa. Lisäksi meillä ei ole yhtä kovat tuottovaatimukset kuin yksityisillä yrityksillä, mikä tarkoittaa, että perintä tulee edullisemmaksi sekä asiakkaillemme että kuntalaisille, selventää Kuntaperinnän liiketoimintajohtaja Tero Karinti.

Kuntaperintä tarjoaa perinnän asiakkaille eli kuntalaisille joustavaa palvelua, jonka tavoitteena on, ettei henkilö päädy uudelleen perinnän asiakkaaksi.

– Perintäprosessimme on inhimillisempi – pyrimme välttämään perintäkulujen kasaantumista kuntalaiselle eli tingimme omista tuotoistamme kunnan ja kuntalaisen hyväksi.

Tingimme omista tuotoistamme kunnan ja kuntalaisen hyväksi.

Siksi Kuntaperinnän valitseminen perintäpalvelujen tuottajaksi on myös arvokysymys. Kuntaperintä käy parhaillaan neuvotteluja uusien merkittävien asiakkaiden kanssa.

– Perintäpalveluja ei yleensä koeta kovin kiinnostavina ja niiden vaihtaminen taas nähdään vaivalloisena prosessina. Näin ei kuitenkaan ole, vaan monesti asiakas pääsee meihin vaihtaessaan eroon joistain ylimääräisistä prosesseista, joten arkityö helpottuu, toteaa Karinti.

Haluatko tietää lisää Kuntaperinnän palveluista?
Ota yhteyttä Tero Karintiin, p. 040 931 1550.

Taitoa Kuntaperintä Oy tarjoaa kaikki maksuvalvonnan ja perinnän palvelut. Kuntaperinnän omistaa 100-prosenttisesti Kunnan Taitoa Oy, joka on yli 150 kuntatoimijan omistama talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijayritys.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.