Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Eksote - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri

Eksote – Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri

Katja Klemola
Projektipäällikkö, strategiset tukipalvelut

Eksotella on ollut  Taitoan HR-raportointityökalu strategisen henkilöstöjohtamisen tukena vuodesta 2012.

Taitoan HR-raportointityökalu tarjoaa ajantasaista, luotettavaa ja yhdenmukaista tietoa (mm. sairauspoissaolot ja henkilötyövuosien analyysit), organisaatiotason ja kustannuspaikkakohtaisen tavoiteasetannan, vertailutietoja vastaavista organisaatioista ja henkilöstön historia- ja nykytiedot budjetoinnin tueksi.

HR-raportointi tukee päivittäistä esimiestyötä ja johtamista, henkilöstöresurssien allokointia, henkilöstökulujen seurantaa ja budjetointia ja strategisten tavoitteiden määrittelyä ja saavuttamista.

”HR-raportoinnin avulla saamme tietoja paremmin ja käytämme niitä päivittäin johtamisen ja suunnittelun tukena.”
Suvi Tolonen, henkilöstösuunnittelija, henkilöstöpalvelut, Eksote

Koska henkilöstökulut ovat suurimmalle osalle Taitoan asiakkaita merkittävin kuluerä, on tärkeää että HR-raportointia on helppo käyttää kaikkien esimiesten arjessa. Käyttäjäkokemukset ovat olleet asiakkailta erittäin myönteisiä.

Kaikki caset

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.