Taitoan sähköpostijärjestelmään tehdään maanantaina 15.4. muutoksia.

Tästä johtuen sähköpostiliikenne katkeaa n. klo 15.30 – tiistai klo 6 väliseksi ajaksi. Katkoaikana lähettäjälle tulee virheilmoitus toimittamattomasta sähköpostista. Lähettäjän on lähetettävä posti uudelleen tiistaina.

 

Haminan kaupunki

Haminan kaupunki on tyytyväinen Taitoa Kuntaperinnän palveluun

Kirsi Hämäläinen
Konsernipalvelujohtaja

Ensimmäiset neuvottelut yhteistyöstä Taitoan ja Haminan välillä käytiin syksyllä 2016. Käyttöönotossa olennaisia työvaiheita oli tietoliikenneyhteyksien ponnistaminen toimivaan kuntoon sekä kaupungin että järjestelmätoimittajien näkökulmasta. Ensimmäiset aineistot luettiin Taitoan perintäjärjestelmää maaliskuussa 2017. Sen jälkeen palvelu on pyörinyt sujuvasti.

Haminan kaupunki on ollut tyytyväinen sekä Taitoa Kuntaperinnän palveluun että käyttöönottoon, joka tapahtui alkuvuonna 2017, kertoo Haminan kaupungin konsernipalvelujohtaja Kirsi Hämäläinen.

Monenlaista projektia on tullut minunkin työuralla nähtyä ja täytyy oikein ihmetellä miten sujuvasti käyttöönottoprojekti meni ja millaisella ammattitaidolla Taitoan perintäpalvelut kokonaisuuden hoiti, Hämäläinen jatkaa.

Kaikki caset

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä lomakkeen tilaat kuukausittain sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme, ja hyväksyt samalla tietosuojaselosteemme.
Käythän lähetyksen jälkeen hyväksymässä sähköpostissasi lähettämämme varmistusviestin, niin lisäämme osoitteesi postituslistalle.