Referenssit

Taitoan asiakkaina on kuntia, sote- ja koulutusorganisaatioita sekä kuntaomisteisia osakeyhtiöitä. Myös tulevat maakunnat voivat olla Taitoan asiakkaita. Tutustu asiakkaidemme palautteeseen ja mitä he kertovat Taitoan palveluista.


 • Kotkan kaupunki

  ”Haasteellisissa tilanteissa ratkaisuja on lähdetty etsimään viivyttelemättä ja toimintaa on kehitetty molempia hyödyttävällä tavalla. Kotkan ja Taitoan yhteistyö on aitoa kumppanuutta.”
  – Kotkan palvelujohtaja Jorma Haapanen

  Lue lisää ›

 • Kouvolan kaupunki

  ”Toimiminen Taitoan kanssa on ollut avointa ja läpinäkyvää. Olemme pystyneet ennakoimaan kustannuksia ja tarpeitamme ict-järjestelmien suhteen on kuunneltu herkällä korvalla. Taitoa on ollut etulinjassa kehittämässä uusia ratkaisuja ja palveluita, jotka myötävaikuttavat johtamisen onnistumiseen ja toiminnan kehittämiseen Kouvolassa.”
  – Kouvolan talous- ja rahoitusjohtaja Tuukka Forsell

  Lue lisää ›

 • Parempaa perintää Turkuun

  ”Nyt tiedämme, mitä perinnässä oikeasti tapahtuu ja toiminta on luotettavalla pohjalla. Kiitoksen ansaitsee taitoalaisten joustava tapa työskennellä – myös velallisen hyväksi.”
  – Turun kaupunginlakimies Petra Einiö

  Lue lisää ›

 • Turun kaupunki

  ”Talousprosessit ja palkanlaskenta ovat toimineet kuten ennenkin eikä muutosta ole juuri edes huomattu. Lisäksi Mikkeli integroitiin samaan ERP-järjestelmään, joten nyt meillä on ensimmäinen oikea monikuntamalli käytössä.”
  – Turun kaupungin talousjohtaja Jukka Laiho

  Lue lisää ›

 • Riikinvoima Oy

  ”Taitoan palvelut ovat vastanneet hyvin eri tilanteisiin, joustaneet ja skaalautuneet yhtiömme tarpeiden mukaan. Taitoasta on löytynyt hienosti osaamista osakeyhtiön taloushallinnon hoitoon ja palvelukokonaisuutta on yhdessä pohdittu matkan varrella. Tässä henkilökohtaisella kontaktilla on ollut suuri merkitys”
  – Toimitusjohtaja Juha Räsänen.

  Lue lisää ›

 • Eksote – Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri

  ”HR-raportoinnin avulla saamme tietoja paremmin ja käytämme niitä päivittäin johtamisen ja suunnittelun tukena.”
  – Suvi Tolonen, henkilöstösuunnittelija, henkilöstöpalvelut, Eksote

  Lue lisää ›

 • Pukkilan kunta

  ”Peruspalvelut ovat toimineet erittäin hyvin ja esimerkiksi pienen organisaation haasteena olevat poissaolot eivät vaikuta palveluiden toimivuuteen. Palveluiden tuottaminen on nyt myös varmistettu tulevaisuudessa ja esimerkiksi eläköitymiset eivät tule aiheuttamaan muutoksia kunnan taloushallinnon toimintaan. Taitoan kanssa on ollut helppo kehittää asioita yhdessä ja yhteisten palaverien sopiminen on mutkatonta.”
  – Pukkilan kunnanjohtaja Juha Myyryläinen

  Lue lisää ›

Tilaa uutiskirje