Asiakascaset

 • Vain yhteisillä toimintamalleilla saamme kustannustehokkuutta

  Turun kaupunki siirsi talouspalvelukeskuksensa Taitoaan. ”Turun kannalta keskeisintä on rakentaa kansallista ERP- toiminnanohjausratkaisua, joka yhdistää yhteisen kehittämisen ja resurssit”, talousjohtaja Jukka Laiho painottaa.

  Lue lisää ›

 • Palvelukokonaisuus uutta yhtiötä varten on kehittynyt joustavasti muuttuvan tilanteen mukaan

  Riikinvoiman alussa oli yksi mies, toimisto ja tietokone. Nyt, kolme vuotta myöhemmin, toimitusjohtaja Juha Räsänen on tuonut Riikinvoiman tilanteeseen, jossa yhtiön noin 120 miljoonaa euroa maksaneen tuotantolaitoksen koekäyttö Leppävirralla alkaa pian.

  Lue lisää ›

 • HR-raportointi on helpottanut raportointia johtoryhmälle, hallitukselle ja valtuustolle

  Eksotella on ollut Taitoan HR-raportointityökalu strategisen henkilöstöjohtamisen tukena vuodesta 2012. Taitoan HR-raportointityökalu tarjoaa ajantasaista, luotettavaa ja yhdenmukaista tietoa, organisaatiotason ja kustannuspaikkakohtaisen tavoiteasetannan, vertailutietoja vastaavista organisaatioista ja henkilöstön historia- ja nykytiedot budjetoinnin tueksi.

  Lue lisää ›

 • Jatkuvuutta, varmuutta sekä uusia sähköisiä työkaluja talous- ja palkkahallintoon

  Yhteistyö Taitoan kanssa on tuonut jatkuvuutta ja varmuutta sekä uusia sähköisiä työkaluja Pukkilan talous- ja palkkahallintoon. Pukkila on ollut Taitoan asiakkaana jo useamman vuoden ajan ja kunnanjohtaja Myyryläinen on tyytyväinen yhteistyöhön Taitoan kanssa.

  Lue lisää ›

 • Säännölliset yhteiset tapaamiset avain muutosten eteenpäin viemiseen

  Inarin kunta siirtyi Taitoan tavoitejärjestelmiin reilu vuosi sitten. Inarin sivistysjohtaja Irja Seppäsen ja varhaiskasvatusjohtaja Pirkko Saarelan mukaan käyttöönottovaihe oli haastava, koska muutoksia oli paljon. Muutosten keskellä löydettiin kuitenkin luonteva tapa käsitellä eteen tulevia konkreettisia asioita yhdessä.

  Lue lisää ›

Tilaa uutiskirje